Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μάζεψε... ταλέντα ο Φωκικός

Ο Σίμος Παπαδημητρίου μαζί με τα νέα αποκτήματα της ομάδας του Φωκικού και τον προπονητή Γιώργο Μαραντά. Ο Σίμος Παπαδημητρίου μαζί με τα νέα αποκτήματα της ομάδας του Φωκικού και τον προπονητή Γιώργο Μαραντά.

Τέσσερις προσθήκες νεαρών για την ομάδα της Άμφισσας που πήρε τρεις παίκτες από την Καβάλα και τον Μάναλη.

Η συμφωνία του Γιώργου Μαραντά με τον Φωκικό ήταν σίγουρο πως θα έφερνε στην Άμφισσα και ποδοσφαιριστές που είχαν δουλέψει μαζί του στην Καβάλα και είχαν δείξει το ταλέντο τους. Αμέσως μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον 41χρονο τεχνικό ήρθε και η γνωστοποίηση των πρώτων που έκαναν την ίδια διαδρομή με εκείνον. Ο Δημήτρης Χόρτσα (23 - αμυντικός), ο Σεραφείμ Γιαννίκογλου (21 - τερματοφύλακας) και ο Γιάννης Καζαντζίδης (19 - μέσος) είναι οι ποδοσφαιριστές που αποτελούν τις πρώτες μεταγραφές της ομάδας του Φωκικού για τη νέα σεζόν, ενώ 20χρονος αμυντικός Σταύρος Μάναλης αγωνίστηκε πέρσι στον Αχαρναϊκό.   

Ο Σταύρος Μάναλης είχε επτά συμμετοχές στον Αχαρναϊκό με τις τέσσερις μόλις να είναι ως βασικός την περσινή χρονιά. Από την άλλη πλευρά, ο Σεραφείμ Γιαννίκογλου ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της Καβάλας την περσινή σεζόν με 23 ματς κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι Δημήτρης Χόρτα είχε 13 ματς, κυρίως στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος που έφυγε ο βασικός κορμός της ομάδας, ενώ ο Καζαντζίδης είχε και αυτός 16 ματς με τα περισσότερα μετά τον Ιανουάριο.   

Last modified onΣάββατο, 26 Ιούλιος 2014 16:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep