Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Στον Άλιμο ο Καρακώστας

«Θα πολεμήσουμε» απέναντι στην ΑΕΚ δήλωσε ο Πέτρος Δημητρίου.

Την πρώτη του μεταγραφή για τη χειμερινή περίοδο ολοκλήρωσε το Σάββατο (17/01), σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, ο Άλιμος. Ο Γιώργος Καρακώστας που έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα, έδωσε τα χέρια με τους νεοφώτιστους και θα ενισχύσει τα μετόπισθεν στο δεύτερο μισό.

Ο 30χρονος αμυντικός έπαιξε σε ένα ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Πεύκης, ΑΕΛ, Πανσερραϊκού, Καλλονής, Δόξας Δράμας, Εθνικού, ΠΑΣ Γιάννινα, Ηλυσιακού, Αναγέννησης Άρτας, Πρέβεζας, Ακαρνανικού, Θέρμιου και Παναιτωλικού. Στις επαγγελματικές κατηγορίες μετρά συνολικά 244 συμμετοχές και 12 τέρματα.

«Θα πολεμήσουμε»

Ο Άλιμος την Κυριακή (18/01) υποδέχεται στην Καισαριανή την ΑΕΚ και τα προβλήματα είναι πολλά για τον τεχνικό, Πέτρο Δημητρίου. Ο Βιγιαφάνε είναι τιμωρημένος, ο Νικολάου τραυματίας, ο Ιωάννου έχει ένα σφίξιμο και είναι εξαιρετικά αμφίβολος, ενώ και ο Σαγανάς θα δοκιμάσει λίγο πριν το ματς. Αντίθετα, άδεια από τον στρατό εξασφάλισε ο Καλαϊτζίδης.

«Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ, αλλά θα πολεμήσουμε», δήλωσε στο flnews.gr ο τεχνικός, Πέτρος Δημητρίου και συμπλήρωσε: «Βλέπουμε το παιχνίδι ως γιορτή, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε ό,τι καλύτερο» Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι: Λέτσο, Βλάχος, Μπαντίκος, Κάρδαρης, Γαβριήλ, Γούλας, Ελευθεριάδης, Κουμπαρούλης, Παπαδημητρίου, Νικολόπουλος, Μπονγκ, Δωροβίνης, Καραμέρης, Σταύρου, Παντελής, Νούλας, Ρούπι, Μπεριέξ, Σαγανάς, Ιωάννου, Καλαϊτζίδης.

Last modified onΣάββατο, 17 Ιανουάριος 2015 15:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep