Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Εμείς ηθικοί νικητές»

Ο Πέτρος Δημητρίου τόνισε ότι η ΑΕΚ... δεν κέρδισε το ματς με τον Άλιμο.

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ είχε ο προπονητής του Αλίμου, Πέτρος Δημητρίου και σχολίασε στον ΟΤΕ TV: «Σήμερα δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Δεν κέρδισε η ΑΕΚ, αλλά κάποιοι άλλοι. Το αποτέλεσμα κρίθηκε από άλλους παράγοντες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Εμείς είμαστε ηθικοί νικητές».

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ομάδας των νοτίων προαστίων ανέφερε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε ΑΕΚ και Δέλλα για την πορεία. Νικητής σήμερα είναι ο Αλιμος. Έπαιξε μια τακτική μελετημένη. Κοιτάξαμε κατάματα την ΑΕΚ. Σε καμία περίπτωση δεν φοβηθήκαμε. Δικαιούμασταν τη νίκη, αν όχι την ισοπαλία. Είχαμε ευκαιρίες, περιορίσαμε τον αντίπαλο. Η ΑΕΚ δεν χρειάζεται βοήθειες, με βοήθεια κέρδισε η ΑΕΚ.

Σήμερα ο Αλιμος αδικήθηκε. Έχουμε παιδιά πρώτη χρονιά στην Β’ Εθνική. Είχαμε 4 ελλείψεις, τα δύο μπακ και επιθετικούς. Καταφέραμε να κάνουμε την ΑΕΚ να μην μας κάνει μία ευκαιρία. Ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι καλός, αλλά αξίζαμε κάτι σήμερα. Η ΑΕΚ είναι μεγάλος αντίπαλος. Δεν φταίει η ΑΕΚ που έγινε αυτό σήμερα. Εγινε κλοπή σήμερα. Στο 2ο πέναλτι η μπάλα υπάρχει πάνω στην μπλούζα του παίκτη μου. Θα είναι γιορτή το τελευταίο ματς της σεζόν στο ΟΑΚΑ».

Last modified onΚυριακή, 18 Ιανουάριος 2015 23:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep