Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δοκιμές και προετοιμασία

Με σύνθημα "γίνε ο νέος Καλέργης" ο Φωκικός θα κάνει τις δοκιμές για τα ταλέντα της περιοχής στις 21 Ιουλίου. Με σύνθημα "γίνε ο νέος Καλέργης" ο Φωκικός θα κάνει τις δοκιμές για τα ταλέντα της περιοχής στις 21 Ιουλίου.

Στον Φωκικό βγήκε το πρόγραμμα της προετοιμασίας της ομάδας, αλλά και ανακοινώθηκε πως οι δοκιμές ποδοσφαιριστών θα γίνουν το Σάββατο 21 Ιουλίου.

Μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα έχει τελειώσει το θέμα της στελέχωσης του προπονητικού επιτελείου και οι άνθρωποι που θα έχει δίπλα του ο Κριστόφ Βαζέχα. Αυτό είναι το πρώτο μέλημα της ΠΑΕ που έχει ήδη βγάλει το πρόγραμμα της για την προετοιμασία της ομάδας και τις δοκιμές των νέων ταλέντων της περιοχής.

Οι ποδοσφαιριστές του Φωκικού θα συγκεντρωθούν στις 23 Ιουλίου και για ένα διήμερο θα υποβληθούν σε εργομετρικά και εξετάσεις. Οι πρώτες προπονήσεις θα γίνουν στο Δημοτικό γήπεδο της Αμφισσας και στις 3 Αυγούστου η ομάδα θα αναχωρήσει για τα Χάνια του Πηλίου, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Για τις 21 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί προπόνηση δοκιμών νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που θα διεκδικήσουν θέσεις στα τμήματα υποδομών του Φωκικού και την ομάδα Νέων. Μάλιστα η ΠΑΕ έχει χρησιμοποιήσει την περίπτωση του Μανώλη Καλέργη που πήρε μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι για τον Ατρόμητο και οι δοκιμές θα έχουν το μήνυμα «Γίνε ο νέος Καλέργης».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep