Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ζητάμε σεβασμό»

Παράπονα του Γιώργου Μαραντά για τη φάση του πρώτου γκολ της Δόξας Δράμας.

Ο τεχνικός της Καβάλας μετά την ήττα (2-0) στη Δράμα εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία και συγκεκριμένα τόνισε ότι το φάουλ από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ των γηπεδούχων ήταν υπέρ του ΑΟΚ. Αναλυτικά δήλωσε:

«Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο αντιδράσαμε σωστά αμυντικά, αλλά όχι και ειθετικά. Κάποιοι νεαροί ίσως αγχώθηκαν λόγω του γεγονότος ότι το ματς ήταν τοπικό ντέρμπι. Στο δεύτερο ημίχρονο πήγαμε καλύτερα επιθετικά. Δυστυχώς ενώ είχα πει να αποφεύγουμε τα λάθη στον Ταραλίδη, ο διαιτητής είδε φάουλ. Είναι σα πέναλτι για κάτι τέτοιους παίκτες. Το δεύτερο γκολ ήταν από ατομικό λάθος. Παρόλα αυτά τα παιδιά προσπάθησαν.

Από την εμφάνιση είμαι απογοητευμένος, γιατί στα προηγούμενα ήμασταν πολύ καλοί. Είναι ένα μάθημα για τους παίκτες μου. Πρέπει να μεγαλώσουν μέσα από την ομάδα. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράσταση».

Γιατί δεν χρησιμοποιήσατε έμπειρους;

«Ποιούς;»

Τον Χλωρό, τον Πλιάγκα, τον Μπρατσιάνι…

«Αυτοί που έπαιξαν δεν έπαιξαν πρώτη φορά. Αν είναι σε καλύτερη κατάσταση κάποιος από τον Χλωρό πώς να ξεκινήσει; Έχασε προπονήσεις λόγω της παρακολούθησης σχολής, επανήλθε στις 10 τελευταίες, όμως είναι άλλοι σε καλύτερη κατάσταση. Από την αρχή της χρονιάς έχουμε πρόβλημα στη θέση του σέντερ φορ. Ο Ν’ Ντιαγιέ σημείωσε 6 γκολ, μετά έβαλε ο Θεοδωρίδης, αλλά δεν σταθεροποίησε την απόδοσή του. Ο Πάτο επανήλθε. Ο Πλιάγκας χρησιμοποιείται όπως πρέπει».

Η Δόξα σας έπεισε; Μπορεί να μπει στην 7άδα;

«Ναι. Έχει εμπειρία και καλή κυκλοφορία».

Υπάρχουν λύσεις στα επόμενα ματς;

«Στα νεαρά παιδιά εννοούσα και τον Παπαδόπουλο. Φορτώθηκε στις πλάτες του το παιχνίδι της Δόξας. Αν είναι σε καλή μέρα μπορούμε να κερδίσουμε πολλά. Και άλλοι ήταν σε καλή μέρα όπως ο Ντόσης. Υπάρχουν δημιουργικοί παίκτες, αλλά έχουμε πρόβλημα στο σκοράρισμα».

Τα γκολ ήταν θέμα απειρίας;

«Το πρώτο ήταν λάθος του διαιτητή. Πρέπει να μας σέβονται και λίγο. Το ποδόσφαιρο είναι για όλους το ίδιο. Καθαρό δικό μας φάουλ δόθηκε σε αυτούς. Ήταν ξεκάθαρο σήμερα. Δεν σημαίνει κάτι ότι η Καβάλα είναι εκτός στόχων».


Ο Κάργας είπε: «Εμείς δεν ήμασταν καλοί. Η Δόξα είχε την κατοχή, εμείς καθίσαμε πίσω αλλά δεν απειληθήκαμε. Στο δεύτερο γκολ δεχτήκαμε δύο γκολ, αλλά ήμασταν καλύτεροι. Κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν τις μετουσιώσαμε σε γκολ. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε».

 

 

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΔευτέρα, 22 Απρίλιος 2013 04:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep