Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Εκτός ομάδας ο Κούτεφ

Ο Βούλγαρος έθεσε με τη συμπεριφορά του εαυτόν εκτός από την Καβάλα.

Ο 22χρονος μέσος των «Αργοναυτών», Ντάνιελ Κούτεφ, πριν τον αγώνα με τη Δόξα Δράμας πήγε στην προπόνηση και ρώτησε τον προπονητή του: «Κόουτς θα παίξω την Κυριακή;». Ο Μαραντάς του απάντησε: «Γιατί ρωτάς;». Με τον Βούλγαρο να του λέει: «Γιατί αν δεν παίξω θα φύγω».

Οι δύο άνδρες δεν λογόφεραν, αλλά ο ποδοσφαιριστής της Καβάλας με τη συμπεριφορά του έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας, κάτι που έγινε, ενώ το ίδιο θα συμβεί και στους αγώνες με Βύζαντα και Φωκικού. Τη Δευτέρα (22/4) ο Κούτεφ δεν πήγε καν στην προπόνηση. Ήταν αδικαιολόγητα απών.

Από εκεί και πέρα, η εμφάνιση της Καβάλας στο ντέρμπι με τους Δραμινούς δεν ήταν καθόλου καλή. Και αυτό δεν άρεσε στον Μαραντά, ο οποίος έθιξε τον εγωισμό των παικτών στην προπόνηση της Δευτέρας (22/4): «Δεν παίξατε με πάθος. Είτε έχει στόχο η ομάδα είτε δεν έχει, εσείς πρέπει να έχετε πάντα στόχο. Στο ματς με τη Δόξα δεν το δείξατε. Πρέπει πάντα να παίζετε για τη νίκη».
Την Τετάρτη (24/4) οι Καβαλιώτες υποδέχνται τον Βύζαντα και εκτός αποστολής θα μείνει ο τιμωρημένος Ντουτσαρίδης, ο Κοτίτσας που έπαθε βαρύ διάστρεμμα και φυσικά ο Γελαδάρης.

Last modified onΔευτέρα, 22 Απρίλιος 2013 21:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep