Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ολυμπιακού Βόλου ανάβασις...

Την 5η νίκη σε ισάριθμα ματς θα επιδιώξει απέναντι στη Δόξα Δράμας ο Ολυμπιακός Βόλου.

Το καρέ νικών έκλεισε απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών με το αγχωτικό 1-0. Παρόλα αυτά οι «ερυθρόλευκοι» κράτησαν την ουσία που ήταν η παραμονή στην 3η θέση. Την Τετάρτη (27/03) τους περιμένει το ντέρμπι με τη Δόξα Δράμας, ένα ματς πολύ πιο δύσκολο από τα δύο τελευταία και, φυσικά, αποκλειστικός στόχος είναι η 5η διαδοχική νίκη, η οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να τους φέρει πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Στη διάθεση του Παντελίδη επιστρέφουν από τιμωρία οι Σολάκης, Παλαιολόγος. Αντίθετα, εκτός 20άδας έμειναν οι Χατζηπαντελίδης, Στουρνάρας, Ρόκα, Τσιάτσιος, Μπακαγιόκο, Γκότοβος και Γαλάνης.

Η αποστολή: Γκίτκος, Σταυράκης, Ανιέτε, Μπολάτι, Μπρέσκα, Ογκουνσότο, Ολίσε, Στογιάνοφ, Γιενγκά, Καρράς, Γόγολος, Παλαιολόγος, Κατσιαρός, Γουσούλης, Καπετάνος, Σολάκης, Κωστούλας, Πετκάκης, Πινδώνης, Ναντάγια.

Παράλληλα η ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι παιδιά του ιδρύματος «Άσπρες Πεταλούδες» θα παρακολουθήσουν το ματς, με τον Ολυμπιακό Βόλου να αποδεικνύει για μία ακόμα φορά όι βρίσκεται δίπλα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Last modified onΤρίτη, 26 Μάρτιος 2013 18:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep