Παντελίδης: «Είχαμε φρεσκάδα»

Στο βάθος που έχει το ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου και το οποίο έδωσε τη νίκη κόντρα στη Δόξα Δράμας στάθηκε ο Σάββας Παντελίδης.

Ο τεχνικός των Βολιωτών τόνισε ότι οι παίκτες του ήταν φρέσκοι, σε αντίθεση με αυτούς της Δόξας που ήταν κουρασμένοι λόγω των διαδοχικών παιχνιδιών: «Συγχαρητήρια στα παιδιά και τον κόσμο που μας στήριξε. Το πλάνο μας πήγε ακριβώς όπως περιμέναμε. Η Δόξα Δράμας δεν έχει βάθος στο ρόστερ της και χρησιμοποιεί τους ίδιους παίκτες και έτσι είχαμε πλεονέκτημα, γιατί εμείς ξεκουράσαμε τους δικούς μας παίκτες. Θα ήθελα να είχαμε καλύτερη αντίδραση μετά το γκολ, αλλά το ξέσπασμά μας ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο και έχει να κάνει με την φρεσκάδα που είχαμε και τα παιδιά της Δράμας ήταν κουρασμένα.
Την Κυριακή έρχεται δύσκολο παιχνίδι και με τη βοήθεια όλων θα είμαστε ακόμη καλύτεροι. Είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά ακόμη δεν έχουμε φτάσει πουθενά.
Σε ό,τι έχει να κάνει με το παιχνίδι, είμαστε πιο φρέσκοι και όσο περνούσε το παιχνίδι, θα ήταν ακόμη πιο δύσκολο να μας αντιμετωπίσει η Δόξα Δράμας. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει αν. Στόχος μέσα στο μυαλό μου είναι η ομάδα να παρουσιάζεται καλύτερη. Δεν θέτω μακροπρόθεσμους στόχους και από τη στιγμή που βελτιώνεται η ομάδα είμαι αισιόδοξος. Έχουμε 7 παίκτες που δεν έχουν 90λεπτο και τα παιδιά που έρχονται από τον πάγκο βοηθούν πολύ».

 

Ο Δημήτρης Πετκάκης σχολίασε: «Ξέραμε ότι έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, ότι η Δόξα στα εκτός έδρας παιχνίδια έχει καλή συγκομιδή και είναι καλή ομάδα. Είχαμε στο μυαλό μας ότι έπρεπε να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι και το κάναμε σήμερα. Θέλουμε η ομάδα να παρουσιάζεται συνεχώς καλύτερη και στο μυαλό μας έχουμε ότι δεν έχουμε φτάσει πουθενά. Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και να κατακτήσουμε τον στόχο μας. Την Κυριακή έχουμε δύσκολο παιχνίδι και θέλουμε να το κερδίσουμε».

Last modified onΤετάρτη, 27 Μάρτιος 2013 19:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep