Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Χτίζεται» από την αρχή

Ο Δημήτρης Καραγιάννης θα προαναγγείλει αλλαγές στον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ομάδα που είχε επαναστατήσει για να ισχύσει το «3-3» σε ό,τι αφορά στην άνοδο και τον υποβιβασμό ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου. Ωστόσο, το φινάλε της χρονιάς βρήκε τους Θεσσαλούς να χάνουν το εισιτήριο για τη Super League στο μπαράζ με τη Skoda Ξάνθη. Τα παράπονα για τη διαιτησία πολλά και δικαιολογημένα, όμως οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να κοιτάξουν την επόμενη μέρα και όλα δείχνουν ότι οι αλλαγές θα είναι μεγάλες.

Ο Ολυμπιακός Βόλου το μόνο που κέρδισε από το μπαράζ με την Ξάνθη ήταν το ποσό των περίπου 200 χιλιάδων ευρώ που αντιστοιχεί στο πριμ που θα έπαιρνε η ακριτική ομάδα αν υποβιβαζόταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Καραγιάννης στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (13/06) αναμένεται να κάνει τον απολογισμό και να αναλύσει το πλάνο για την επόμενη σεζόν.

Το βλέμμα πλέον στρέφεται στο έμψυχο δυναμικό, εκεί όπου αναμένονται αρκετές αποδεσμεύσεις. Μπορεί τα συμβόλαια που λήγουν να είναι μόλις 8, αυτά των Γκίτκου, Κατσίκη, Σταυράκη, Κωστούλα, Κατσιαρού, Αρβανίτη, Καπετάνου, Καρρά, όμως είναι βέβαιο πως θα αποχωρήσουν και ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο, έτσι ώστε το ρόστερ να «χτιστεί» από την αρχή.

Last modified onΠέμπτη, 12 Ιούνιος 2014 12:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep