Χαρακίρι Χανίων στην Ηλιούπολη

Η αθηναϊκή ομάδα παρέσυρε (4-2) με ανατροπή τους Κρητικούς και έκανε δώρο στην Athens Kallithea.

Η κορυφή στη βαθμολογία των πλέι οφ φαίνεται ότι... ζάλισε τα Χανιά. Η κρητική ομάδα μετά τη νίκη απέναντι στην Athens Kallithea κλήθηκε να δώσει συνέχεια στα τρίποντα, αυτή τη φορά στην έδρα της Ηλιούπολης, όμως προσγειώθηκε ανώμαλα από τους Κυανέρυθρους για 2η φορά φέτος! Οι γηπεδούχοι, άλλωστε, επικράτησαν 4-2 με ανατροπή και έκαναν το καλύτερο δώρο στην Athens Kallithea.

Τα Χανια προηγήθηκαν στο 6' με σουτ του Παναγιώτου από ασίστ του Μιούλερ. Ωστόσο, όχι μόνο δεν φρόντισαν να «καθαρίσουν» την υπόθεση - νίκη, αλλά δέχτηκαν 3 γκολ. Στο 23' ο Παντελίδης ισοφάρισε σε 1-1 από ασίστ του Βενάρδου και στο 49' ο Μπουσάι ολοκλήρωσε με σουτ την ανατροπή.

Οι φιλοξενούμενοι ρίσκαραν για να φτάσουν στην ισοφάριση, άσκησαν πίεση και στο 51' ο Νίλι είχε δοκάρι. Στο 68', όμως ο Παντελίδης έφυγε στην κόντρα και με νέο σουτ έκανε το 3-1.

Στα τελευταία λεπτά το ματς «άναψε». Στο 86' ο Λεμονής είχε σουτ στο δοκάρι, στο 87' ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Νίλι, αλλά στο 88' μέτρησε αυτό που σημείωσε ο Μάναλης με σουτ. Εκεί που όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα γινόταν θρίλερ, στο 89' ο Άντο διαμόρφωσε το 4-2 και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση των γηπεδούχων! Το κακό για τα Χανιά είναι ότι έχασαν με σοβαρό τραυματισμό τον Σταύρο Παναγιώτου.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΧΑΝΙΑ 4-2
Σκόρερ: 23', 68' σουτ Παντελίδης, 49' σουτ Μπουσάι, 89' σουτ Άντο - 6' σουτ Παναγιώτου, 88' σουτ Μάναλης
Δοκάρι: 51' Νίλι, 86' Λεμονής

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Νίκος Παντελής): Περιστερίδης, Τοπάλ, Μπουσάι, Βασιλούδης (67' Τσαφταρίδης), Παντελίδης (90' Φρίμπονγκ), Κρέτση, Γκοτσούλιας, Ασίγκμπα, Φουρλάνος, Γιάννου (79' Άντο), Βενάρδος (90' Λατίνοβιτς).

ΧΑΝΙΑ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κλέιμαν, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Ματάους (62' Ελευθεριάδης), Παναγιώτου (36' λ.τρ. Σιλά), Λεμονής, Ντίαζ, Νίλι, Μιούλερ (62' Τσέλιος), Μάνος (46' Κόλα), Μάναλης.

Διαιτητής: Τσιάρας (Καβάλας)
Βοηθοί: Διαμαντής (Ηπείρου), Ψύλλος (Λέσβου)

Last modified onΔευτέρα, 08 Απρίλιος 2024 18:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep