Με σφυγμό και μηδέν παθητικό!

Η Παναχαϊκή νίκησε 2-0 τον Παναθηναϊκό Β και πλησίασς στους 2 βαθμούς τη θεση σωτηρίας.

Αξία στην εκτός έδρας ισοπαλία που πήρε στη Ρόδο έδωσε τη Δευτέρα (08/04) η Παναχαϊκή. Η ομάδα της Πάτρας γνώριζε ότι, ειδικά εντός έδρας, η όποια απώλεια θα ήταν απαγορευτική και εν τέλει κατάφερε να επικρατήσει του Παναθηναϊκού Β με 2-0.

Οι Κοκκινόμαυροι, οι οποίοι κατάφεραν μετά από 24 (!) σερί ματς να κρατήσουν το μηδέν παθητικό, βρέθηκαν έτσι στο -2 από τη ζώνη παραμονής και άφησαν στον πάτο το Τριφύλλι. Οι Πράσινοι, βέβαια, έχουν παιχνίδι λιγότερο και την Πέμπτη (11/04) αντιμετωπίζουν εκτός έδρας το Αιγάλεω.

Τα γκολ για την ομάδα του Γιάννη Τάτση σημείωσαν ο Ζέκχοφ με εκτέλεση φάουλ στο 21' και ο Ντε Τομάς με πέναλτι στο 52'. Η παράβαση δόθηκε για ανατροπή του Τραορέ από τον Τουρκοχωρίτη.

Οι φιλοξενούμενοι άσκησαν πίεση στη συνέχεια, αλλά δεν κατάφεραν έστω να μειώσουν. Στο 72' είχαν μεγάλη χαμένη ευκαιρία με το δοκάρι του Φουρτάδο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β 2-0
Σκόρερ: 21' φάουλ Ζέκχοφ, 52' πέν. Ντε Τομάς
Δοκάρι: 72' Φουρτάδο

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Τάτσης): Κολοβούρης, Μπαξεβάνος, Μπαρέ, Καραγιάννης, Ζαμόρα, Προύντζος (90'+1' Κυρσανίδης), Ντε Τομάς (90'+1' Πετράτος), Ντε Ολιβέιρα (57' Λιοφάγος), Τραορέ (70' Γαϊτανίδης), Μασούρας (70' Νάστος), Ζέκχοφ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β (Σωτήρης Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης (59' Νταμπίζας), Κάτρης, Φουρτάδο, Κυριόπουλος, Κρυπαράκος (46' Τουρκοχωρίτης), Σαρδέλης (79' Καλοσκάμης), Φρόκου (69' Μαντσίνι), Μπιλάλ (69' Καραμπάς).

Διαιτητής: Παπαγεωργόπουλος (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Πλακάς (Δυτ. Αττικής), Γκουριώτης (Αργολίδας)

Last modified onΔευτέρα, 08 Απρίλιος 2024 17:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep