Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αχ αυτά τα πέναλτι!

Η Επανομή δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τον Πιερικό, με τον οποίο έμεινε στο 0-0.

Η Αναγέννηση Επανομής αδυνατεί να ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Κόντρα στον Πιερικό, ο οποίος ουσιαστικά είναι ίδιας δυναμικότητας, είχε τη μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει και να πάρει τη νίκη, αλλά απέτυχε. Και τι ευκαιρία; Ο Σικαλόπουλος κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος αλλά το έχασε. Το τρίτο πέναλτι που χάνει φέτος η ομάδα.
Ο Πιερικός είχε ως διακριθέντα τον Ισπανό Ντάνι, ο οποίος αποτέλεσε τον ηγέτη της ομάδας της Κατερίνης. Αμφότερες οι ομάδες θα μπορούσαν να σκοράρουν, αλλά η δυστοκία στην τελική προσπάθεια έπαιξε το ρόλο της στη λευκή ισοπαλία. Ασφαλώς και η Επανομή δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένη από τον βαθμό, ενώ οι «μελανόλευκοι» μάζεψαν ένα ακόμα βαθμό στη μάχη που δίνουν να μείνουν μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

 

Αναγγέννηση Επανομής (Κώστας Βελιτζέλος): Ταταρίδης, Παπαστεργίου (73' Μπαλασάς), Λαμπερνάκης, Γκλάμοσακ, Παπατζίκος, Μωυσίδης, Κουλίδης (81' Τζανδάρης), Μπέκα, Σικαλόπουλος (60' Κουκουλέκης), Αναστασίου, Κυζιρίδης.

Πιερικός (Ντούσαν Μιτόσεβιτς): Παπατολίκας, Καραγκούνης, Γιαζιτζόγλου, Καρτσαμπάς (62' Σεχολάρι), Ντόικιτς, Αποστολίδης, Μπελόσεβιτς, Ελευθεριάδης (46' Καθάριος), Πολίτης (69' Φαμπίνιο), Ντάνι, Μανίκας.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καραλιόλιος(Γρεβενών)
ΒΟΗΘΟΙ: Κουτζιακουτζίδης, Τσαμπάτζης(Κοζάνης)

 

Πατήστε ΕΔΩ και θυμηθείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του αγώνα.

Last modified onΚυριακή, 20 Ιανουάριος 2013 17:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep