Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πιο ουσιαστική η Καλλονή

Η ΑΕΛ Καλλονής επικράτησε 1-0 του Εργοτέλη σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Εθνικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Πρόβα για το πρωτάθλημα έκαναν στη Μυτιλήνη το Σάββατο (22/09) το απόγευμα η ΑΕΛ Καλλονής και ο Εργοτέλης, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στη νίκη με 1-0.

Πριν τη σέντρα η ΠΑΕ ΑΕΛΚ απένειμε τιμητική πλακέτα στη μνήμη του Απόστολου Παπουτσάκη και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή. Την πλακέτα παρέλαβε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Δασκαλάκης.

Παρουσία περίπου 400 φιλάθλων, λοιπόν, η Καλλονή προηγήθηκε στο 20'. Ο Γκονζάλες συνδυάστηκε με τον Μανούσο και ο Ισπανός με πλασέ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 45' ο Λεοζίνιο με εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης ανέβασε ρυθμό, μετά το 70' κυριάρχησε, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει. Μάλιστα, στο 84' έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του, όταν ο Χαντί έβγαλε τον Λαμπίν τετ α τετ, με τον Παγιέρ να διώχνει εντυπωσιακά.

Το δυσάρεστο για τους γηπεδούχους ήταν ότι ο Αυστριακός τερματοφύλακας τραυματίστηκε στο 87' και το ματς έκλεισε κάτω από τα δοκάρια ο Σιλιγαρδάκης, ενώ στο 10' αποχώρησε τραυματίας και ο Μαρσέλο.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Μάππας (67' Πάιερ), Σερπάς, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης, Κώτσιος, Σιλιγαρδάκης, Μαρσέλο (10' Γάλας), Λεοζίνιο, Μανούσος (83' Ντάμπος), Γκονζάλες, Καζάκης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου, Πίτσος, Γιοβάνοβιτς (76' Δωματάς), Σαρρής, Γεωργίου, Γκαντιάγκα, Μπουχαλάκης, Ρομάνο, Ρέντζας (63' Λαμπίν), Χαντί, Ζαχόρα (63' Τζανακάκης).

Last modified onΣάββατο, 22 Σεπτέμβριος 2012 22:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep