Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κόντρα μέχρι τη... Δ' Εθνική

Η αδυναμία του Σταμάτη Βελλή να διατηρήσει τις μετοχές της ΠΑΕ και η άρνηση της Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη να τις δεχθεί ίσως οδηγήσει σε απίστευτο αδιέξοδο τον Απόλλωνα Αθηνών. Η αδυναμία του Σταμάτη Βελλή να διατηρήσει τις μετοχές της ΠΑΕ και η άρνηση της Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη να τις δεχθεί ίσως οδηγήσει σε απίστευτο αδιέξοδο τον Απόλλωνα Αθηνών.

Στον Απόλλωνα Αθηνών το αδιέξοδο ανάμεσα στην ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη μπορεί να οδηγήσει σε τρομερό αδιέξοδο και η ομάδα να γίνει πάλι Ερασιτεχνική.

Η "ελαφρά ταξιαρχία" επέστρεψε έπειτα από επτά χρόνια στην δεύτερη επαγγελματική κατηγορία, αλλά το διοικητικό αδιέξοδο που υπάρχει κινδυνεύει να μην της επιτρέψει να δώσει ούτε ένα ματς στην Football League. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Σταμάτης Βελλής είχε κάνει πρόταση στον Ερασιτέχνη να πάρει τις μετοχές, κάτι που δεν έγινε δεκτό από την Γενική Συνέλευση τελικά, αλλά ο ίδιος δεν δείχνει τη διάθεση να "πάρει" πίσω την μπάλα που πέταξε.

Αν δεν βρεθεί μια λύση μέσα στις επόμενες εβδομάδες και δεν υπάρξει διάδοχη κατάσταση, ή πρόσωπα που να αναλάβουν την ευθύνη να τρέξουν την ομάδα, είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί πρόβλημα ακόμη και με τη συμμετοχή του Απόλλωνα Αθηνών στο πρωτάθλημα. Χαρακτηριστικό είναι πως στο ρόστερ υπάρχουν μόλις έξι ποδοσφαιριστές που δεν γνωρίζουν το μέλλον τους και σύμφωνα με το ρεπορτάζ τους ξεκαθαρίστηκε από τη διοίκηση πως πρέπει να αναζητήσουν τον επόμενο προορισμό της καριέρας τους.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep