Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Οι προτάσεις της σωτηρίας του Απόλλωνα

Η Ομάδα Εργασίας δημοσιοποίησε τις προτάσεις που κατέθεσε στον μεγαλομέτοχο του Απόλλωνα, Σταμάτη Βελλή για τη σωτηρία της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Έπειτα από τη συνάντηση της Τρίτης (03/07) η Ομάδα Εργασίας με ανακοίνωσή της έκανε γνωστά τα συμπεράσματα της συνάντησης που είχε με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και πλέον περιμένει την απάντησή του.

Αναλυτικά η Ομάδα Εργασίας ανέφερε:

«Πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 3 Ιουλίου, συνάντηση μεταξύ της «ομάδας εργασίας για την επόμενη ημέρα στον Απόλλωνα» και του μετόχου της Π.Α.Ε. Σταμάτη Βελλή στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Κατά τη διάρκεια αυτής, έγινε ενημέρωση, από τον ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε. προς την ομάδα εργασίας για την πρόσφατη συνάντηση του με την διοίκηση του Γ.Σ Απόλλων Σμύρνης, καθώς και για τις λοιπές του ενέργειες που αφορούν στην απόφαση του για αποχώρηση από το διοικητικό και το μετοχικό σχήμα της Π.Α.Ε.
Στη συνέχεια, από πλευράς μας, παρουσιάσαμε τις γραπτές προτάσεις 15 κύριων σημείων που έχουν να κάνουν με την επόμενη ημέρα της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ και την άρση του αδιεξόδου που υπάρχει στα διοικητικά και θέτει σε άμεσο κίνδυνο την ύπαρξη της ομάδος μας.

Ο Σταμάτης Βελλής συμφώνησε στα περισσότερα από τα σημεία που του κατατέθηκαν, μεταξύ αυτών συμφωνεί καταρχήν στη δημιουργία προσωρινής μεταβατικής διοίκησης, την οποία απάντησε ότι θα εξετάσει περαιτέρω, με την άρση του δικαιώματος ΒΕΤΟ σε ενδεχόμενη μελλοντική μεταβίβαση των μετοχών από Απολλωνιστές σε τρίτο πρόσωπο.

Ωστόσο, σε κάποια σημεία έδειξε αρνητικός. Το κυριότερο από τα οποία ήταν η άρνηση στην πρόταση για μια ταμειακή διευκόλυνση (με δέσμευση από πλευράς του των δεδομένων εσόδων- χορηγιών της ομάδος στη Β’ Εθνική) της τάξης έως 200,000 € σε πιθανή ΠανΑπολλωνιστική διοίκηση.
Σε κάθε περίπτωση, και προς αποφυγή οποιασδήποτε παρερμηνείας, τονίζουμε πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, επέμεινε στην άμεση μεταβίβαση των μετοχών (με την κατάθεση των δικαιολογητικών των νέων μετόχων στην ΕΕΑ, άμεσα) έτσι ώστε να απεμπλακεί από το μετοχικό κεφάλαιο και επισήμανε την διάλυση της ΠΑΕ εφόσον δεν βρεθεί άλλη διέξοδος, δηλαδή ύπαρξη νέου μετόχου ή επίτευξη οικονομικής & διοικητικής επιτυχίας της κίνησης με μετόχους Απολλωνιστές που θα αναλάβουν το εγχείρημα.

Εν κατακλείδι, από την πλευρά της ομάδας εργασίας, επισημάνθηκε, ότι με την κατάθεση των 15 προτάσεων ολοκληρώνει κατ αρχήν το έργο της και είναι διατεθειμένη να ενημερώσει τον κόσμο του Απόλλωνα και να συμβάλλει στην υλοποίηση του, ώστε η αγαπημένη μας ομάδα να συνεχίσει να υπάρχει και να αγωνιστεί στην κατηγορία όπου ανήκει.

Η απαραίτητη προϋπόθεση που τίθεται από μέρους μας και είναι αδιαπραγμάτευτη είναι η εξής:

• Να υπάρχει ΕΝΟΤΗΤΑ & ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ

• Ταυτοχρόνως επιμένουμε στο θέμα της οικονομικής διευκόλυνσης, αφού το όλο εγχείρημα στερείται ρευστότητας και ικανών πόρων».

Last modified onΤετάρτη, 04 Ιούλιος 2012 19:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep