Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δόξα σε... αδιέξοδο

Ο Θανάσης Σάμιος εμμένει στις αρχικές του θέσεις και το μέλλον είναι αβέβαιο.

Η παρουσία του Θανάση Σάμιου στη Δράμα δεν άλλαξε τα δεδομένα. Απλά επιβεβαίωσε ότι ο μεγαλομέτοχος εμμένει στις αρχικές του θέσεις και ότι από τη στιγμή που δεν προέκυψε πρόταση που να τον συμφέρει, θα συνεχίσει στους «Μαυραετούς» χωρίς να βάλει χρήματα και η Δόξα θα πορευτεί την επόμενη σεζόν μόνο από τα προβλεπόμενα έσοδα και όποια χρήματα καταφέρει να συγκεντρώσει ο κόσμος...

Όπως γίνεται κατανοητό, ελπίδα για μία πρωταγωνίστρια Δόξα δεν υπάρχει με τα έως τώρα δεδομένα, όπως αποδείχτηκε και με τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ήταν στα πλάνα του τεχνικού, Παναγιώτη Τζαναβάρα, αλλά με εντολή Σάμιου αποχώρησαν.

Σημειωτέον ότι λόγω της συνάντησης του Σάμιου με τους Κασδοβασίλη - Τζαναβάρα δεν βρέθηκε χρόνος για επαφή με τους Ταραλίδη, Ρούσεφ, με τον πρώτο να θεωρείται παρελθόν, όπως φάνηκε και από όσα έγραψε στον λογαριασμό του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης: «Αχαριστία σε όλο της μεγαλείο, τίποτα άλλο δεν έχω να πω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόοσμο της Δόξας αν και είναι πολύ λίγο γιατί αξίζουν πάρα πολλά. Να είστε όλοι καλά. Σας ευχαριστώ για την καταπληκτική φιλοξενία σας όλους. Καλό καλοκαίρι και ευχομαι στην Δόξα τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου».

Last modified onΚυριακή, 02 Ιούνιος 2013 15:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep