Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κέρκυρα για Τζαναβάρα

Οι νησιώτες φέρεται να εξετάζουν την περίπτωση του Κορίνθιου προπονητή της Δόξας.

Μία από τις περιπτώσεις προπονητών που εξετάζουν οι άνθρωποι της Κέρκυρας είναι και αυτή του Παναγιώτη Τζαναβάρα, ο οποίος τη φετινή σεζόν καθοδήγησε τη Δόξα Δράμας. Προ ημερών ο Κορίνθιος είχε μια επαφή με τον Θανάση Σάμιο για να συνεχιστεί η συνεργασία τους, ωστόσο το θέμα έμεινε ανοικτό. Δημοσίευμα λοιπόν της Sportday θέλει τον 48χρονο να είναι στα υπ' όψιν των Επτανήσιων για τη θέση του προπονητή.
Ο ίδιος ο Τζαναβάρας φέρεται να είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον, την ίδια ώρα βέβαια που βρίσκεται ακόμα στη Δόξα και επιδιώκει να τσεκάρει διάφορα ταλέντα από τον Νομό της Δράμας. Στο πλαίσο αυτό εντάσσεται και το φιλικό που κλείστηκε την Τετάρτη (5/6, 18.00), κόντρα σε μικτή ομάδα της ΕΠΣ Δράμας. Το φιλικό θα γίνει στο Εθνικό στάδιο και θα δοκιμαστούν ουκ ολίγοι ποδοσφαιριστές.
Τώρα σε ό,τι αφορά το υλικό που υπάρχει στην πρώτη ομάδα, σιγά σιγά αδειάζει. Φαίνεται ότι ο επόμενος που είναι προς αποχώρηση είναι ο Γιάννης Ταραλίδης, ο οποίος δεν θέλει να ανανεώσει, ενώ έχει και προτάσεις στα χέρια του. Όσον αφορά στον Ρούσεφ, θα του γίνει πρόταση και αν συμφωνήσει στα χρήματα θα μείνει.

Last modified onΔευτέρα, 03 Ιούνιος 2013 14:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep