Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τελείωσε» ο Γκόγκιτς

Παραιτήθηκε ο Σίνισα Γκόγκιτς από τον Ηρακλή.

Η ήττα (1-0) από τον Βατανιακό έφερε στην έξοδο από τον Ηρακλή τον Σίνισα Γκόγκιτς. Ο Γηραιός αν και έπαιζε με παίκτη παραπάνω για περίπου ένα ημίχρονο γνώρισε ταπεινωτική ήττα από τους Κατερινιώτες και πλέον ο Γκόγκιτς θα μείνει στον πάγκο αποτελεί παρελθόν

Ήδη στον Ηρακλή έχουν πάρει απόφαση ότι για να συνέλθουν οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να υπάρξουν ραγδαίες αλλαγές, με τον Σερβοκύπριο να παραιτείται από την τεχνική ηγεσία μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Το όνομα του Αλέκου Βοσνιάδη είχε κυκλοφορήσει μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με τον Πιερικό και είναι βέβαιο ότι θα επανέλθει στο προσκήνιο. Ωστόσο, είναι ερώτημα αν ο πρώην προπονητής του Απόλλωνα αποδεχτεί να δουλέψει στην ίδια ομάδα με τον γιο του, τερματοφύλακα του Γηραιού, κάτι που συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.

Σημειώνεται ότι η ήττα (1-0) έφερε μεγάλες αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών, με έντονες αποδοκιμασίες κατά πάντων. Από το 65' ξεκρέμασαν τα πανό και μετά τη λήξη αντιπροσωπεία των φίλων του Γηραιού ζήτησε εξηγήσεις από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θοδωρή Παπαδόπουλο.

 

Last modified onΠαρασκευή, 25 Οκτώβριος 2013 19:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep