Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Η πίεση φταίει για όλα»

Ο Σίνισα Γκόγκιτς τόνισε ότι ο Ηρακλής χρειάζεται ένα σοκ και εξήγησε τους λόγους της παραίτησής του.

Μετά την ήττα (1-0) από τον Βατανιακό, ο Σερβοκύπριος τεχνικός, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του «γηραιού», υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν είχε καθαρό μυαλό και ότι οι παίκτες του δεν παίρνουν πρωτοβουλίες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σίνισα Γκόγκιτς:

«Η ομάδα χρειάζεται ένα σοκ. Πήρα την απόφασή μου και ήδη ενημέρωσα τα παιδιά ότι έχω δηλώσει παραίτηση. Η ομάδα θέλει μία αλλαγή. Βγάζει τρομερή πίεση. Ευχαριστώ τους παίκτες για την συνεργασία, την διοίκηση και τον πρόεδρο. Είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος που κάνει τα πάντα για την ομάδα. Αυτό είδα, αυτό λέω. Δεν είχαμε καθόλου καθαρό μυαλό στο παιχνίδι μας. Ο Βατανιακός είχε πάθος και έπαιζε όπως έπρεπε. Εμείς δεν είχαμε τίποτα.

Κάναμε τρεις κλασσικές ευκαιρίες και αυτό ήταν όλο. Η πίεση φταίει για όλα. Κανένας παίκτης δεν παίρνει καμία πρωτοβουλία να κάνει τουλάχιστον ένα σουτ. Είναι πολύ κρίμα. Θέλω να πω όμως ότι είναι πολύ καλοί παίκτες. Πιστέψτε τους για να πιστέψουν κι αυτοί στους εαυτούς τους. Να μπαίνουν δυνατά, να έχουν καθαρό μυαλό, να μην φοβούνται το παιχνίδι».

Σ' ότι αφορά τα αίτια στα οποία οφείλεται η πίεση επεσήμανε: «Είναι πολλοί οι λόγοι. Όλοι μας έβγαλαν φαβορί με το «καλημέρα». Αυτό γέμισε με πίεση όλους τους παίκτες».

Για τον σχεδιασμό που έκανε ο ίδιος κι αν θα άλλαζε κάτι σ' αυτόν μετά την εξέλιξη που υπάρχει: «Ο σχεδιασμός έγινε με βάση το μπάτζετ που είχαμε από την αρχή της χρονιάς. Πήραμε αρκετούς παίκτες που θέλαμε, αρκετοί όμως από αυτούς της πρώτης λίστας, δεν ήρθαν ποτέ» τόνισε χαρακτηριστικά και σχετικά με το αν νιώθει προδομένος από τους παίκτες του πρόσθεσε: «Εγώ πίστεψα στα παιδιά. Δουλέψαμε πολύ, αλλά δυστυχώς δεν βγάλαμε τίποτα από όλα όσα δουλέψαμε αυτούς τους μήνες. Πιστεύω ότι αυτό το σοκ της παραίτησής μου θα αλλάξει την ομάδα».

Τέλος, σχετικά με το αν υπήρξε υποτίμηση των αντιπάλων κατέληξε: «Δεν υποτιμήσαμε ποτέ κανέναν, όλους τους υπολογίζαμε. Δυστυχώς δεν βγάλαμε όμως την εικόνα που έπρεπε και αυτό που είπα στα παιδιά είναι ότι η φανέλα και η ιστορία, δεν είναι στοιχεία που φέρνουν από μόνα τους τις νίκες».

Πηγή: bluearena.gr

Last modified onΠαρασκευή, 25 Οκτώβριος 2013 19:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep