Πρώτη με 15 παίκτες στα Χανιά

Την πρώτη τους προπόνηση έκαναν στον ΑΟ Χανιά την Παρασκευή (12/8) στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς. Την πρώτη τους προπόνηση έκαναν στον ΑΟ Χανιά την Παρασκευή (12/8) στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.

Το απόγευμα της Παρασκευής (12/8) έγινε στην Μοναχή Ελιά η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του ΑΟ Χανιών.

Με 15 ποδοσφαιριστές ξεκίνησε να δουλεύει στον ΑΟ Χανιά ο τεχνικός της ομάδας Αντώνης Δρακόπουλος από το απόγευμα της Παρασκευής (12/8). Τις επόμενες ημέρες θα συνεχίσουν να έρχονται ποδοσφαιριστές για να αυξήσουν τις επιλογές του και ο πρώτος από αυτούς είναι ο Ζορό που θα έρθει πιθανότατα αύριο Σάββατο (13/8). 

Στο πρώτο ραντεβού ήταν και ο Γιώργος Μελάς που ανέλαβε να τρέξει διοικητικά την ομάδα.

«Το παλέψαμε όλοι μαζί, συσπειρωθήκαμε και σαν οικογένεια καταφέραμε να δηλώσουμε συμμετοχή στο πρωτάθλημα και να κάνουμε το πρώτο βήμα. Πιστεύουμε πολύ στον ΑΟΧ, πιστεύουμε πολύ στον κόσμο της ομάδας και προσδοκούμε το καλύτερο».

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας που βρέθηκαν στην πρώτη προπόνηση ήταν οι εξής: Οι τερματοφύλακες Αμράι Λάλι, Μανόλης Λουκουδάκης, αλλά και οι Αλέξανδρος Ζέρης, Γιάννης Λίτσης, Νίκος Γκεμίσης, Γιώργος Λύρας, Νίκος Μπέλερης, Αμπντούλ Λατίφ (Γκανέζος), Αινίας Καλογέρης και Σπύρος Ανδρέου. Μαζί τους ήταν και ποδοσφαιριστές από την U19: Μίλτος Καζάκος, Παναγιώτης Λαμπάκης, Γιάννης Κοκολάκης, Μανόλης Κρασουδάκης και Θοδωρής Πλατινάκης.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep