«Ο χρόνος είναι περιορισμένος»

ο Αντώνης Δρακόπουλος μίλησε για τις δυσκολίες της φετινής χρονιάς στον ΑΟ Χανιά. ο Αντώνης Δρακόπουλος μίλησε για τις δυσκολίες της φετινής χρονιάς στον ΑΟ Χανιά.

Ο Αντώνης Δρακόπουλος μίλησε μετά την πρώτη συγκέντρωση του ΑΟ Χανιά για τις δυσκολίες, αλλά και το δέδιμο του με τον ΑΟ Χανιά.

Ο προπονητής του ΑΟ Χανιά Αντώνης Δρακόπουλος μίλησε για τη χρονιά που αρχίζει και την μεγάλη προσπάθεια που πρέπει να γίνει από όλους ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Αναλητικά οι δηλώσεις του πρώτου προπονητή της ομάδας της Κρήτης:

«Η αλήθεια είναι ότι κανένας δεν πίστευε ότι η ομάδα θα ξεκινήσει. Κάνουμε μια προσπάθεια από το μηδέν και θέλουμε αρκετή δουλειά, υπομονή και να είναι δίπλα μας με κατανόηση ο κόσμος».

Είστε συναισθηματικά δεμένος με τον ΑΟ Χανιά;

«Είναι η πρώτη ομάδα που ξεκίνησα την καριέρα μου ως πρώτος προπονητής και αυτό θεωρώ ότι είναι όπως την πρώτη σχέση ας πούμε, που δεν ξεχνιέται και παραμένει πάντοτε η αγάπη. Το θέμα είναι ότι είναι δύσκολο. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και λέω πάλι ότι το μυστικό είναι μόνο η δουλειά. Δουλειά και πάλι δουλειά για να μπορέσουμε να κάνουμε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα και κάθε παιχνίδι να το βλέπουμε ξεχωριστά».

Ο χρόνος πόσο πιέζει;

«Σίγουρα ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μας. Βέβαια υπάρχει χρόνος όσον αφορά την έναρξη του πρωταθλήματος. Είναι και το Κύπελλο Ελλάδος, το οποίο είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εμείς έχουμε ένα στόχο, πρέπει να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα και αυτό είναι που θα κοιτάξουμε να κάνουμε».

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep