«Να ξαναδούμε τον ΟΦΗ στην Α’ Εθνική»

Υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον ΟΦΗ ο Νίκος Παντίδος στην Αθήνα

Και τυπικά παίκτης του ΟΦΗ είναι ο Νίκος Παντίδος ο οποίος βρέθηκε στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή των Κρητικών στην Αθήνα και υπέγραψε το συμβόλαιό του, ως το τέλος της σεζόν. Ο 25χρονος αμυντικός επιστρέφει στην Ελλάδα, μετά από ενάμιση χρόνο.

Ο Παντίδος θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις του ΟΦΗ, καθώς τη Δευτέρα θα συμμετάσχει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας, στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, καθώς ο ΟΦΗ θα παραμείνει στην Αθήνα μέχρι την Πέμπτη (19/1), μια και μετά το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό, ακολουθεί και εκείνο με τον Απόλλωνα.

Με δήλωση του, στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο Νίκος Παντίδος ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί ήρθα σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει κατηγορία και να ξαναδούμε τον ΟΦΗ να παίζει στην Α' Εθνική, όπου ανήκει».

Ο 25χρονος αμυντικός, επισήμανε ακόμη ότι έχει εικόνα από τον φετινό ΟΦΗ: «Έχω παρακολουθήσει παιχνίδια του και λίγο-πολύ γνωρίζω το υλικό που διαθέτει. Η ομάδα έχει καλούς παίκτες και καλό υλικό. Θα προσπαθήσω και εγώ να βοηθήσω, ώστε όλοι μαζί να φτάσουμε στο στόχο».

Ποιος είναι

Ο Νίκος Παντίδος γεννήθηκε στις 19 Απριλίου 1991 στην Αθήνα. Εχει ύψος 1μ85 και αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού. Eχει αγωνιστεί σε Παναθηναικό, Ηλυσιακό, Αιγάλεω, Εθνικό Αστέρα, Αρη, Πανιώνιο, Banská Bystrica (Σλοβακία), Αρη Λεμεσσού (Κύπρος). Εχει σημαντική θητεία στην Σούπερ Λίγκα, ενώ περισσότερο γνωστός στο Ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό έγινε από την θητεία του στον Πανιώνιο (51 συμμετοχές την περίοδο 2013-15). Τελευταίος του σταθμός η Κύπρος και ο Αρης Λεμεσσού με τον οποίο έκανε 11 συμμετοχές το τελευταίο εξάμηνο.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep