«Τύχη και αλλαγές»

  • Written by Κώστας Λάππας
  • Published in ΟΦΗ
  • 0 comments

Και στον παράγοντα τύχη στάθηκε ο Νίκος Νιόπλιας για τη μεγάλη νίκη - ανατροπή στο Μενίδι.

Ούτε ο ίδιος δεν πίστευε στο τέλος πως ο ΟΦΗ θα έπαιρνε τη νίκη (3-2) μέσα στο Μενίδι με αυτό τον τρόπο. Ο Νίκος Νιόπλιας παρουσιάστηκε ανακουφισμένος, αλλά και με ένα πλατύ χαμόγελο στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αχαρναϊκό, κυρίως λόγω της μέτριας έως κακής εικόνας που παρουσίασε η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο. Ο 52χρονος τεχνικός αρχικά εξήρε την εμφάνιση του αντιπάλου και εν συνεχεία έκανε αναφορά στον παράγοντα τύχη που έπαιξε ρόλο στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Το FL News βρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου και παραθέτει όλα όσα είπε ο Νιόπλιας:

«Κάναμε μια μεγάλη νίκη, μέσα σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Η έδρα βοηθάει τον Αχαρναϊκό, αλλά είναι και καλή ομάδα. Ξέρει να παίζει σωστά. Εμείς ήμασταν τυχεροί που στο πρώτο ημίχρονο χάναμε μόνο 2-0. Τα πάντα άλλαξαν για μας με τις αλλαγές. Νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε αυτό που είχε ο Αχαρναϊκός στο πρώτο ημίχρονο. Και οι τρεις αλλαγές μπήκαν καλά. Είμαστε τυχεροί που στο τέλος πήραμε το τρίποντο. Πέρα από τη νίκη, κερδίσαμε ακόμα έναν ποδοσφαιριστή (σ.σ. Χίσι)».

Σε ερώτηση για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Απόλλωνα, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε:

«Εμείς θα θέλαμε να έχουμε κι άλλους παίκτες στην διάθεσή μας, γιατί ακολουθεί ένας δύσκολος μήνας με δύσκολα και κρίσιμα παιχνίδια. Όχι μόνο για εμάς βέβαια, αλλά και για τις τέσσερις πρώτες ομάδες που διεκδικούν την άνοδο».

Τέλος, ο Νιόπλιας ρωτήθηκε για την σύρραξη που έγινε ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, αμέσως μετά το γκολ της νίκης και απάντησε:

«Στο τέλος δεν κατάλαβα αν έγινε κάτι, γιατί είχαμε γίνει ένα κουβάρι και πανηγυρίζαμε το γκολ. Δεν είδα. Αλλά αν έχει γίνει κάτι, τότε είναι κατακριτέο. Δεν το συζητώ».

Τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ εκπροσώπησε ο Κέβιν Χίσι. Ο άνθρωπος που λύτρωσε τους Κρητικούς στο φινάλε αναφέρθηκε πάντως, σε ένα περιστατικό με τον Δημήτρη Μάνο και ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους του. Αναλυτικά τα όσα είπε ο νεαρός μέσος:

«Θέλω να πω συγχαρητήρια στον Αχαρναϊκό. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με καλούς και ποιοτικούς παίκτες σε μίδα δύσκολη έδρα. Μπορώ να πω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήταν η καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει στο πρωτάθλημα έως τώρα. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε, έγιναν οι αλλαγές και δικαιωθήκαμε. Όσον αφορά σε ένα γεγονός με έναν συμπαίκτη μου, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη εκ μέρους του Μάνου. Και στον αντίπαλο γκολκίπερ και στον κόσμο του Αχαρναϊκού. Ό,τι έγινε, έγινε πάνω στην ένταση».

Last modified onΚυριακή, 15 Ιανουάριος 2017 19:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep