Κοιτά για έναν ακόμα τερματοφύλακα

Στην αγορά των ελεύθερων θα ψαχτεί ο Αιγινιακός. Παρέλαβε το κύπελλο για το περσινό πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική ο Γιώργος Καρανικόλας.

Ένα μικρό κενό στη θέση του τερματοφύλακα θα κοιτάξουν να καλύψουν οι άνθρωποι του Αιγινιακού στη μεταγραφική περίοδο για τους ελεύθερους παίκτες.

Η αποβολή του Θανάση Τόλιου άλλαξε τα πλάνα των ιθυνόντων, που εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, ώστε να έχει μία επιπλέον λύση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ο Γιάννης Βλάχος. Εφόσον βρεθεί κάποια περίπτωση παίκτη που να καλύπτει τις προϋποθέσεις, αυτή θα είναι και η τελευταία προσθήκη στο ρόστερ του Αιγινιακού.

Από εκεί και πέρα, πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Κατερίνης το βράδυ της Τρίτης (31/01) η εκδήλωση της ΕΠΣ Πιερίας, όπου ο η ομάδα της Football League είχε την τιμητική της. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Καρανικόλας, που εκπροσώπησε τον Αιγινιακό, παρέλαβε αρχικά από τον Κώστα Καρέκλα, μέλος της ΕΠΣ Πιερίας το κύπελλο για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Στη συνέχεια έγινε και η κοπή της πίτας για το 2017, με το φλουρί να καταλήγει στον Αιγινιακό. Έτσι, οι «κυανόλευκοι» παρέλαβαν τρεις μπάλες ποδοσφαίρου, τις οποίες και παρέδωσαν στον υπεύθυνο της Κ20 του συλλόγου, Κώστα Καρακασίδη.

πηγή φώτο: aiginiakospae.blogspot

Last modified onΠέμπτη, 02 Φεβρουάριος 2017 15:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep