«Καμπάνα» για Τόλιο

Με τρεις αγωνιστικές τιμωρήθηκε για την κόκκινη στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο. Εκτίει με ΟΦΗ ο Λιόλιος.

Με έναν τερματοφύλακα, τον Τάσο Καραγκιόζη, θα πάει ο Αιγινιακός στα επόμενα παιχνίδια, αφού «έσκασε» η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος για την τιμωρία του Θανάση Τόλιου.

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας του Αιγινιακού είχε παρατηρηθεί με κόκκινη κάρτα στο 90o λεπτό στο εκτός έδρας παιχνίδι του Αιγινιακού κόντρα στον Παναιγιάλειο (1-1) για χτύπημα σε παίκτη των γηπεδούχων όταν εκείνος διαμαρτυρήθηκε για καθυστερήσεις και την Παρασκευή (03/02) έγινε γνωστό ότι του επιβλήθηκε τιμωρία τριών αγωνιστικών.

Έτσι, ο Γιάννης Βλάχος θα πορευτεί με έναν μόνο τερματοφύλακα στα επόμενα παιχνίδια, αφού ο Θοδωρής Γαβριηλίδης, που έχει αποκτηθεί είναι εκπαιδευόμενος, επομένως διαθέσιμος είναι μόνο ο Τάσος Καραγκιόζης, που θα κάτσει φυσικά κάτω από τα δοκάρια στο επόμενο ματς κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα.

Από εκεί και πέρα, εκδόθηκε το δελτίο του Εφρέμ Γιοσανγκίμ, ωστόσο μένει να φανεί αν θα είναι στην αποστολή για το επόμενο παιχνίδι στον Εύοσμο. Παράλληλα ο Βασίλης Λιόλιος, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ για την 17η αγωνιστική της Football League.

Last modified onΠαρασκευή, 03 Φεβρουάριος 2017 16:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep