Με Σκαρτσίλα, Τσιλιγκίρη

Η 20άδα του Παναιγιαλείου για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Το αήττητο σερί εντός έδρας θα επιδιώξει να διευρύνει την Τετάρτη (22/03, 15:00) ο Παναιγιάλειος απέναντι στον Πανσερραϊκό. Η «Μαύρη Θύελλα» απέσπασε τον πόντο στον Εύοσμο και για να έχει αξία το αποτέλεσμα αυτό θα πρέπει να ξεπεράσει χωρίς απώλειες το εμπόδιο των «λιονταριών». Εξάλλου, με νίκη η ομάδα του Αιγίου θα κάνει αποφασιστικής σημασίας βήμα για την άνετη παραμονή της.

Στην 20άδα ο τεχνικός, Δημήτρης Σπανός συμπεριέλαβε τους Σκαρτσίλα, Τσιλιγκίρη που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς. Ωστόσο, το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι η συμμετοχή του δεύτερου θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Τιμωρημένος είναι ο Καζναφέρης και τραυματίας ο Ιβάνκο. Εκτός έμειναν και οι Αθανασίου, Τσουρής, Παναγιώτου.

Το απόγευμα της Τρίτης (21/03) οι «μελανόλευκοι» δείπνησαν στο εστιατόριο στα Σελιανίτικα και ο τεχνικός των «μελανόλευκων» ανέλυσε μέσω βίντεο τον προσεχή αντίπαλο.

Η αποστολή: Γκαραβέλης, Τσάπαλος, Ρέλλας, Παπαδόπουλος, Ντέμο, Ρότας, Νταγκεστάνι, Στίκας, Τσότρας, Μωυσίδης, Τρίγκας, Βουτσιώτης, Μπρους, Μπούζας, Τσιλιγκίρης, Ταουσιάνης, Ξόμπλιος, Κρητικός, Σκαρτσίλας, Γκούφας.

Last modified onΤρίτη, 21 Μάρτιος 2017 22:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep