«Δεν θέλαμε να φύγουμε με άδεια χέρια»

Βολική η ισοπαλία για τον Παναιγιάλειο και τον Αιγινιακό σύμφωνα με τον Δημήτρη Σπανό.

Ο τεχνικός των «μελανόλευκων» δήλωσε ότι ο Παναιγιάλειος παίζει πάντα για τη νίκη και τόνισε ότι ο πόντος που πήρε η ομάδα του είναι πολύτιμος για τη συνέχεια. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Σπανός μετά το 1-1 με τον Αιγινιακό στο Αιγίνιο:

«Ένα παιχνίδι που λογικά ήταν ντέρμπι. Προσπαθήσαμε να φυλάξουμε τα νώτα μας, να μη δεχθούμε βέβαια τέρματα, αλλά και ευκαιρίες. Το κατορθώσαμε. Δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες, τέσσερις πέντε φάσεις, που θα μπορούσαμε να πετύχουμε ακόμη ένα τέρμα.

Δυστυχώς οι στατικές φάσεις στην άμυνα για εμάς είναι η αχίλλειος πτέρνα μας. Δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω τα παιδιά. Συγχαρητήρια. Πήραμε έναν πολύτιμο πόντο, η ομάδα συνεχίζει για να διασφαλίσουμε αυτό που ξεκίνησε, την παραμονή. Είμαστε κοντά, αλλά καλό θα είναι να είμαστε λίγο προσγειωμένοι, σοβαροί και ήρεμοι.

Ο Παναγιάλειος είναι μία ομάδα που παίζει όλα τα παιχνίδια στα ίσα, πάνε χρόνια τώρα και θα συνεχίσει να το κάνει. Στο μυαλό όλων να έχετε ότι ο Παναγιάλειος κάνει προσπάθεια να κερδίσει όλα τα παιχνίδια. Συγχαρητήρια στον Γιάννη, έδειξε έργο, έβγαλε αποτέλεσμα και εύχομαι ολόψυχα η ομάδα να σωθεί».

Για το αν έπεσε ο ρυθμός λόγω της ζέστης:

«Μπορεί να έπεσε ο ρυθμός, βέβαια είναι δεδομένο ότι μπορεί να συμβεί. Σε αυτές τις καταστάσεις, δεν θέλαμε με τίποτα να σκεφτούμε ότι μπορεί να δεχθούμε δεύτερο τέρμα και να φύγουμε από εδώ με άδεια χέρια. Το ίδιο και ο Αιγινιακός. Στην ουσία, η ισοπαλία βόλευε και τους δύο, χωρίς όμως να σημαίνει ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Οι ομάδες έπαιξαν και προσπάθησαν για τη νίκη».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΚυριακή, 14 Μάιος 2017 21:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep