Έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία

Με 20αδα ο Αχαρναϊκός, απέναντι στην αποδεκατισμένη Σπάρτη

Την μεγάλη ευκαιρία να φύγει από την Σπάρτη με το αποτέλεσμα που θα τον φέρει μία… ανάσα από την παραμονή του στην Stoiximan.gr Football League, έχει ο Αχαρναϊκός. Η ομάδα του Μενιδίου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τους «Λάκωνες» για την 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος (21/05, 17:00) και θέλει να εκμεταλλευτεί το κάκιστο κλίμα στο στρατόπεδο των γηπεδούχων, οι οποίοι και θα κατέβουν στο γήπεδο… αποδεκατισμένοι, από τιμωρίες, τραυματισμούς και αποχωρήσεις λόγω προσφυγών. 

Από το παιχνίδι της Σπάρτης, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του FL News, θα απουσιάσουν ο τραυματίας Ζαχαρός, ο τιμωρημένος Τζέφερσον, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Τζανέτος. Αντίθετα, επιστρέφει ο Τσουβαλτσίδης, που στην άνευ αγώνος νίκη κόντρα στον Πανθρακικό εξέτισε και την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του, ενώ κανονικά υπολογίζεται και ο Σωτηράκος, που απέναντι στην Θράκη «έσβησε» και αυτός την μία αγωνιστική της τιμωρίας του.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή του Αχαρναϊκού: 

Ψύχος, Γαρδικιώτης, Σταματόπουλος, Σωτηράκος, Αναστασίου, Σιάννης, Μεζίνι, Τσουβαλτσίδης, Ράνιελσον, Λύρας, Μεγαλοοικονόμου, Καραντασιάδης, Καλαμιώτης, Καρδάσης, Παπατόλιος, Ντάγκρας, Χαραλαμπόπουλος, Κυριαζόπουλος, Πλαβούκος, Σταμούλης.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 20 Μάιος 2017 13:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep