«Έχουμε κι εμείς προβλήματα»

Ο Γιώργος Μαραντάς τόνισε ότι ο Αχαρναϊκός δεν είναι και... σούπερ από πλευράς οργάνωσης.

Η Σπάρτη δεν είναι η μόνη ομάδα που έχει προβλήματα, αφού και ο Αχαρναϊκός αντιμετωπίζει ζητήματα. Αυτό υποστήριξε ο Γιώργος Μαραντάς μετά τη νίκη (2-1) του Αχαρναϊκού. Αναλυτικά είπε:

«Ήρθαμε σε μια πολύ όμορφη έδρα, γήπεδο ωραίο, καιρός καλός... Από ό,τι είδα και ο κόσμος της Σπάρτης είναι πάρα πολύ καλός. Παρόλο που έχασαν τους υποστήριξε. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, γιατί αυτός ο κόσμος αξίζει μια ομάδα στην κατηγορία. Παίξαμε με μία ομάδα που έχει προβλήματα, το εκμεταλλευτήκαμε αυτό σε εισαγωγικά, ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που είχαμε μεγάλη ανάγκη και είμαστε πολύ κοντά στον στόχο. Θέλουμε μία ακόμα νίκη για να σωθούμε.

Η ομάδα μας έπαιξε λίγο νευρικά παραπάνω από το κανονικό. Δεν μπορούσαμε να βγάλουμε σωστά τις αντεπιθέσεις ή τις επιθέσεις μας. Υπήρχε μια νευρικότητα λόγω της κρισιμότητας του αγώνα. Ξυπνήσαμε μετά το γκολ που δεχτήκαμε. Κάναμε δύο, τρεις ευκαιρίες σημειώσαμε δύο γκολ και το ένα μας λύτρωσε. Συγχαρητήρια στους παίκτες που προσπαθούν και αξίζουν να πετύχουν τον στόχο τους».

Αν ο Αχαρναϊκός είχε υπεροψία στο παιχνίδι του ή όχι:

«Δεν είχε υπεροψία. Οι περισσότερες ομάδες στη Β' Εθνική αντιμετωπίζουν προβλήματα. Απλά εσείς τα εξωτερίκευσαν οι ποδοσφαιριστές. Είμαστε μία ομάδα που έχουμε κάποια προβλήματα. Δεν είμαστε η σούπερ ομάδα οργανωτικά. Πολλές στην κατηγορία έχουν αυτά τα οικονομικά προβλήματα δυστυχώς και πρέπει να λυθούν για να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο.

Σε καμία περίπτωση δεν είδαν οι παίκτες μου υπεροπτικά το παιχνίδι, είμαι σίγουρος. Βλέποντας ποιοι αγωνίστηκαν είναι όλοι βασικοί της Σπάρτης. Και ο καθένας παίζει για το όνομά του, για τον κόσμο που τους στηρίζει. Είδα ότι παρότι έχασαν τους χειροκροτούσαν. Ήμασταν σοβαροί, αλλά είχαμε πάρα πολύ άγχος. Αυτό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε και φάνηκε ότι έφυγε το βάρος στο δεύτερο γκολ».

Ο Γιώργος Λύρας είπε:

«Είχαμε πολύ άγχος, ήταν φανερό. Δεν υπήρχε υπεροψία σε καμία περίπτωση. Είναι φυσιολογικό, γιατί είμαστε νεανική ομάδα που έπαιζε την κατηγορία. Ευτυχήσαμε να πάρουμε το τρίποντο και να βρεθούμε με το ενάμιση πόδι στην παραμονή. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες και τον προπονητή μου και καλή συνέχεια στη Σπάρτη».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΚυριακή, 21 Μάιος 2017 21:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep