Με Διούδη η 17άδα του Άρη

Η αποστολή των «κίτρινων» για το τελευταίο ματς με τη Σπάρτη.

 

Με απουσίες θα υποδεχθεί ο Άρης τη Σπάρτη στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν την Κυριακή (11/06, 17:00) στο «Κλ. Βικελίδης». Μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (10/06) ο Νίκος Κωστένογλου ανακοίνωσε την αποστολή των «κίτρινων» με τον Διούδη, που είχε ακολουθεί ατομικό και την Παρασκευή (09/06) να επιστρέφει στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

Από την άλλη, εκτός έμειναν οι Τάτος, Ντούνης και Χαριτωνίδης. Την 17μελή αποστολή του Άρη απαρτίζουν συγκεκριμένα οι: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Ούγκο Σόουζα, Πίτου Γκαρσία, Ντάρσι Νέτο, Μακουτά, Ρόβας, Ταυλαρίδης, Μπούρμπος, Τζανακάκης, Μπαργκάν, Καράμπελας, Καπνίδης, Παυλίδης, Ντόγος.

Παράλληλα, με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ υπενθύμισε για τα εισιτήρια: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπενθυμίζει ότι τα εισιτήρια του παιχνιδιού με την πελοποννησιακή ομάδα κοστίζουν 5 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3, 9, 10 ευρώ στη Θύρα 7 (επισήμων) και 40 ευρώ στα VIP. H διάθεσή τους θα ξεκινήσει αύριο, Κυριακή, από τα εκδοτήρια του γηπέδου, επί των οδών Παπαναστασίου και Αλκμήνης, από τις 14:30, ενώ διατίθενται και ηλεκτρονικά, μέσω της Viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris-eisitiria-agonon-16-17/)».

Last modified onΣάββατο, 10 Ιούνιος 2017 13:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep