Χρόνος στις… ρεζέρβες

Αρκετούς αναπληρωματικούς αναμένεται να χρησιμοποιήσει ο τεχνικός του Άρη, Νίκος Κωστένογλου, απέναντι στην Σπάρτη

Την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν πολύ κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν, έχει ο Νίκος Κωστένογλου, στο παιχνίδι απέναντι στην Σπάρτη, με το οποίο ο Άρης ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League.

Ο 48χρονος τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει παίκτες όπως ο Ντόγος, ο Νέτο, ο Μακουτά και ο Αναγνωστόπουλος, δίνοντας τους την ευκαιρία να του αποδείξουν πως μπορούν να έχουν θέση στο ρόστερ της ομάδας, ενόψει της νέας σεζόν.

Έτσι, κάτω από τα δοκάρια του Άρη αναμένεται να βρεθεί ο Αναγνωστόπουλος, καθώς ο Διούδης ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό μέσα στην εβδομάδα. Τζανακάκης και Μπούρμπος θα καλύψουν τα άκρα της άμυνας, με τους Ταυλαρίδη και Σόουζα να συνθέτουν το δίδυμο των στόπερ. Μακουτά και Παυλίδης θα βρεθούν στα χαφ, Μιλούνοβιτς και Ντόγος στις πτέρυγες, ενώ το επιθετικό δίδυμο του Άρη θα αποτελέσουν οι Ίλιτς και Καπνίδης.

Να σημειώσουμε πως ο Άρης παραμένει αήττητος στην έδρα του, με 14 νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ παράλληλα «τρέχει» ένα αήττητο σερί 10 αγωνιστικών (επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες), το οποίο φυσικά και θέλει να… πάρει μαζί του και στην νέα σεζόν.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 11 Ιούνιος 2017 10:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep