Άρχισαν οι αποδεσμεύσεις

Παρελθόν από την Παναχαϊκή ο Μαγκράντζε. Τέλος ο Γεωργάρας, πρόσληψη Παπανδριόπουλου.

Τον κύκλο των αποδεσμεύσεων στην Παναχαϊκή άνοιξε ο Γκεόργκι Μαγκράντζε. Ο 20χρονος επιθετικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι, δεν κατέγραψε λεπτό συμμετοχής και την Τετάρτη (29/11) έλυσε το συμβόλαιό του. Η ανακοίνωση:

«Παρελθόν για την οικογένεια της Παναχαϊκής αποτελεί ο Γεωργιανός Γκιόργκι Μαγκράτζε. Την Τετάρτη 29/11 λύθηκε η συνεργασία με τον εικοσάχρονο μέσο. Η ΠΑΕ εύχεται στον Γκιόργκι υλοποίηση των στόχων του και καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα».

Σε ό,τι αφορά στις ανακατατάξεις στην ΠΑΕ, ο πρώην διαιτητής Τάσος Παπανδριόπουλος ανέλαβε καθήκοντα διευθυντή δημοσίων σχέσεων και ανθρώπινου δυναμικού. Αντίθετα, ο Γιάννης Γεωργaράς που εκτελούσε χρέη τεχνικού διευθυντή, αποτέλεσε παρελθόν. Οι ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την συνεργασία της με τον πρώην διαιτητή κύριο Τάσο Παπανδριόπουλο ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή δημοσίων σχέσεων και ανθρώπινου δυναμικού. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Ο Τάσος Παπανδριόπουλος είναι Πατρινός. Γεννήθηκε το 1978 και μεγάλωσε στην Πάτρα. Ασχολήθηκε στα πρώτα του βήματα με το ποδόσφαιρο και αγωνίστηκε σε τοπικούς συλλόγους. Από το 1999 έως το 2011 διετέλεσε διαιτητής ενώ την περίοδο 2011 – 2013 διεύθυνε αγώνες του πρωταθλήματος Κύπρου.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Γεωργαρά. Ο κύριος Γεωργαράς ασκούσε χρέη τεχνικού διευθυντή. Τον ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που προσέφερε στον σύλλογο. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή τύχη στην συνέχεια της καριέρας του».

Last modified onΤετάρτη, 29 Νοέμβριος 2023 21:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep