«Ενίσχυση και αντεπίθεση»

Με απουσίες η Παναχαϊκή στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλαμάτα.

Η Παναχαϊκή δοκιμάζεται την Κυριακή (03/12, 15.00) στην Καλαμάτα απέναντι στην ομώνυμη ομάδα και καλείται να πάρει αποτέλεσμα για να μη χάσει επαφή με τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι άουτ. Εκτός έμειναν μεταξύ άλλων ο τιμωρημένος Νάστος, οι τραυματίες Κούτσιας, Μούλντερ και οι Ζέκχοφ, Τόσκα. Επιστρέφει ο Μασούρας.

Ο τεχνικός, Γιάννης Τάτσης είπε:

«Δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια. Έχουμε ανάγκη τις καλές εμφανίσεις και τους βαθμούς. Το θετικό είναι ότι υπάρχουν κάποια σημάδια βελτίωσης στα τελευταία παιχνίδια. Προσπαθούμε για το καλύτερο.

Έχουμε δύο απουσίες τις οποίες προσπαθούμε να καλύψουμε και να πάμε να ανταγωνιστούμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα που έχει στόχο το πρωτάθλημα. Θα θέλει να έχει τη μπάλα στα πόδια της, να μας πιέσει. Πρέπει να ανταπεξέλθουμε, να κρατήσουμε τη μπάλα στα πόδια μας και να υπάρχει η απαιτούμενη ισορροπία στο χάσιμο αυτής.

Είναι εκτός έδρας παιχνίδι, δεν θα έχει τη δύναμη της Αγυιάς. Εμείς, όμως δεν έχουμε χρονικά περιθώρια. Πρέπει να βελτιωνόμαστε μέχρι η ομάδα να ενισχυθεί και να κάνουμε μετά την αντεπίθεσή μας».

Η αποστολή: Κολοβούρης, Μ. Μικές, Αποστολόπουλος, Καραγιάννης, Γρηγορόπουλος, Ιατρούδης, Λιοφάγος, Μασούρας, Παραστατίδης, Πατρινός, Χριστόπουλος, Αλιμπέ, Μπαρέ, Ντε Ολιβέιρα, Πετράτος, Γκανσιέρ, Κυρσανίδης, Μαρτίνεζ, Νταμπίζας, Λ. Μικές, Γαλαριώτης.

Last modified onΣάββατο, 02 Δεκέμβριος 2023 14:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep