«Προσοχή στην απάτη»

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής για τους επιτήδειους και την απάτη με τα ημερολόγια.

[googlead][/googlead]

Το όνομα της Παναχαϊκής καπηλεύονται επιτήδειοι που παρουσιάζονται ως εκπρόσωποι της ΠΑΕ και θέτουν ζήτημα ενίσχυση της για να διαθέσουν ημερολόγια προς ίδιον όφελος.

Οι Αχαιοί πληροφορήθηκαν την απάτη που στήνεται και καλούν τον κόσμο να ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές, αν υποπέσει ανάλογο γεγονός στην αντίληψή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:  

«Με αφορμή καταγγελίες που αφορούν επιτήδειους οι οποίοι καπηλεύονται το όνομα της ΠΑΕ Παναχαϊκή πουλώντας ως δήθεν εκπρόσωποι της εορταστικά ημερολόγια, από την ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 εφιστά την προσοχή των χιλιάδων «κοκκινόμαυρων» φίλων και οπαδών, αναφορικά με επιτήδειους οι οποίοι παρουσιάζονται ως δήθεν συνεργάτες της ομάδας και πωλούν ημερολόγια για την ενίσχυση της.

Είναι προφανές ότι πρόκειται περί απάτης και παρακαλείται οποιοσδήποτε φίλος της ομάδας αντιληφθεί ανάλογο γεγονός να ενημερώσει αμέσως τις αρμόδιες αρχές.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων διευκρινίζεται ότι η παρούσα ανακοίνωση δεν αφορά τα ημερολόγια τα οποία εκδίδουν και κυκλοφορούν για την ενίσχυση τους κάθε χρόνο, τα οργανωμένα club φιλάθλων της Παναχαϊκής».

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep