10.000 Like και φωτογράφιση

Σε ομαδική φωτογράφιση προχώρησε η Παναχαϊκή μετά την συμφωνία με την Λουξ για την διαφήμιση στην φανέλα. Σε ομαδική φωτογράφιση προχώρησε η Παναχαϊκή μετά την συμφωνία με την Λουξ για την διαφήμιση στην φανέλα.

Η Παναχαϊκή μετά την συμφωνία για τον κεντρικό χορηγό στην φανέλα προχώρησε σε ομαδική φωτογράφιση, ενώ έφτασε και τα δέκα χιλιάδες like στο γκρουπ στο facebook.

[googlead][/googlead]

Σε ομαδική φωτογράφιση προχώρησαν λίγο πριν το αντίο για τις διακοπές των Χριστουγέννων οι ποδοσφαιριστές της Παναχαίκής και φυσικά αυτή η ενέργεια αφορά κυρίως την προώθηση της χορηγίας στην φανέλα με κεντρικό χορηγό την Λουξ.

Το τμήμα μάρκετινγκ της ΠΑΕ Παναχαϊκής έχει δείξει από την αρχή της σεζόν την δημιουργικότητα του, τόσο με την πρωτότυπη ιδέα με τα μπαλόνια, όσο και με άλλες ενέργειες που έχει κάνει για να προσκαλέσει τον κόσμο στο γήπεδο.

Σε αυτό το μοτίβο προσπαθεί να προσελκύσει με όλους του σύγχρονους τρόπους τον κόσμο της ομάδας και τους τελευταίους μήνες προχώρησαν και στην ανάπτυξη των social media όπως ορίζουν οι σύγχρονοι κανόνες της επικοινωνίας.

Last modified onΔευτέρα, 25 Δεκέμβριος 2017 03:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep