«Είμαστε εφτάψυχοι»

Ο Σωτήρης Αντωνίου παραδέχτηκε ότι η Σπάρτη ήταν τυχερή στο Αίγιο και έκανε λόγο για γκολ ψυχής.

Στα πολλά προβλήματα της ομάδας του και στην τύχη που είχε να μην δεχτεί την ισοφάριση από τον Παναιγιάλειο αναφέρθηκε ο Σωτήρης Αντωνίου μετά τη νίκη (4-2) της Σπάρτης. Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρώτον να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Παναιγιαλείου για τη φιλοξενία που είχαμε σήμερα και δεύτερον να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές που για ένα ακόμα παιχνίδι με πάρα πολλές ελλείψεις περάσαμε από μία δύσκολη έδρα και από μία πολύ καλή ομάδα με ωραίο πλάνο. Ομάδες που διεκδικούσαν το πρωτάθλημα δυσκολεύτηκαν εδώ πάρα πολύ. Το ματς τα είχε όλα. Ένα νωθρό ξεκίνημα δικό μας. Στο πρώτο τέταρτο ο Παναιγιάλειος ήταν καλύτερος και σημείωσε ένα πολύ όμορφο τέρμα.

Άλλαξαμε τον σχηματισμό, πατήσαμε καλύτερα στο γήπεδο, ισοφαρίσαμε με μία στατική φάση και από εκεί και πέρα το γκολ ανέβασε την ψυχολογία της ομάδας μου και έριξε τον αντίπαλο. Πήραμε τα ηνία, σημειώσαμε δύο γρήγορα μαζεμένα γκολ. Το δεύτερο είναι καταπληκτικό που σπάνια μπαίνει στη Β' Εθνική και κλείσαμε το ημίχρονο με αέρα δύο τερμάτων.

Οι δύο αναγκαστικές αλλαγές, ο Αναστασάκος που είχε τράβηγμα από το 40' και ο Κοτσαρίδης επηρέασαν πολύ όσον αφορά στον σχηματισμό. Δεν είχαμε και πολλές λύσεις. Τα κλασικά μπακ, Σιώπης, Παπαχρήστος έμειναν στη Σπάρτη. Παίξαμε κατ' ανάγκη με τον Αναστασόπουλο, τον Ροβίθη και τον Ηλιόπουλο αρκετές φορές. Ο Παναιγιάλειος ήταν πολύ καλύτερος. Εμείς είχαμε ένα δεύτερο ημίχρονο καθόλου καλό, δεν μπορώ να το εξηγήσω, με αποτέλεσμα να δεχτούμε ένα τέρμα και να έχει τα ηνία του παιχνιδιού. Ήμασταν τυχεροί που δεν ισοφαριστήκαμε, αυτή είναι η αλήθεια.

Δεχτήκαμε πολύ μεγάλη πίεση. Θα μπορούσε ο Παναιγιάλειος να ισοφαρίσει. Μείναμε και με εννέα, αλλά φαίνεται ότι είμαστε επτάψυχοι φέτος. Παρά το μικρό ρόστερ που έχουμε και τις ελλείψεις, δραπετεύσαμε με ένα καταπληκτικό γκολ, με μία τρομερή προσπάθεια που έκανε ο Αναστασόπουλος και ο Φράγκος. Ήταν ένα γκολ ψυχής. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Να συνεχίσουμε ως το τέλος του πρωταθλήματος να διεκδικήσουμε ως το τέλος την 6η θέση, που δικαιούμαστε για την προσπάθεια που κάνουμε. Εύχομαι στον Παναιγιάλειο τα καλύτερα. Από τότε που ανέλαβε ο Δημήτρης Σπανός έχει βρει πατήματα, έχει δυσκολέψει αντιπάλους. Σε ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων εμείς και ο Παναιγιάλειος είμαστε ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο».

Ο Μιχάλης Φράγκος είπε:

«Ήταν ένα ματς που τα είχε όλα. Γκολ, ευκαιρίες, κόκκινες, δύναμη, καλό ποδόσφαιρο που σπανίζει στην κατηγορία. Η αλήθεια είναι ότι αποτέλεσμα αδικεί τον Παναιγιάλειο. Αν μία ομάδα έπρεπε να νικήσει αυτή ήταν ο Παναιγιάλειος και ήταν πραγματικά άτυχη. Εμείς είχαμε την τελική προσπάθεια, ήμασταν πιο τυχεροί. Κοιτάμε το επόμενο και συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στον αντίπαλο».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL NEWS

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 30 Απρίλιος 2017 20:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep