Αποδεκατίστηκε η Σπάρτη

Η Σπάρτη έμεινε με... 13 ποδοσφαιριστές ενόψει του αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα. Ρεκόρ αποβολών για τους σκληροτράχηλους Λάκωνες.

Την εκπληκτική της πορεία στο πρωτάθλημα συνεχίζει η Σπάρτη. Οι «κυανέρυθροι» παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, και δεν είναι μόνο αγωνιστικά, είχαν την ουσία στο Αίγιο και με ανατροπή έφτασαν στην επικράτηση (4-2) απέναντι στον Παναιγιάλειο. Η ομάδα της Λακωνίας ταξίδεψε με 15μελή αποστολή και ο τεχνικός, Σωτήρης Αντωνίου εύστοχα χαρακτήρισε «εφτάψυχη» τη Σπάρτη.

Εκτός από τις αναγκαστικές αλλαγές ο 41 ετών προπονητής είχε να αντιμετωπίσει και τις αποβολές των Γκαλίτσιου, Μπανούση. Με τις δύο αυτές κόκκινες κάρτες η Σπάρτη έφτασε τις 9 στο πρωτάθλημα, περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα της Football League. Βέβαια, οι «κυανέρυροι» αποδεκατίστηκαν ενόψει του αγώνα που ακολουθεί με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, μόλις 13 είναι διαθέσιμοι.

Συγκεκριμένα, εκτός των Μπανούση, Γκαλίτσιου, τραυματίες αποχώρησαν οι Αναστασάκος, Κοτσαρίδης, ενώ ο Κραβαρίτης δεν προλαβαίνει να αποθεραπευτεί. Για την αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League δεν υπολογίζεται και ο Σιώπης που έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας επιστρέφουν οι Κατσίκης, Παπαχρήστος. Τη Δευτέρα (01/05) δόθηκε ρεπό και η προετοιμασία θα ξεκινήσει την Τρίτη (02/05).

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 01 Μάιος 2017 17:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep