«Ψέματα Νικόλαρου»

Όλο το ρεπορτάζ από την εκδίκαση των προσφυγών Σιώπη, Αναστασόπουλου κατά της Σπάρτης.

Μία ακόμα αναβολή ζήτησε η Σπάρτη ενώπιον της Α’ ΕΕΟΔ τη Δευτέρα (28/08) σε ό,τι αφορά στην εκδίκαση των προσφυγών των Δημήτρη Σιώπη, Βαγγέλη Αναστασόπουλου. Ωστόσο, το αίτημα απορρίφθηκε. Το FL News που έδωσε το «παρών» στη διαδικασία σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ της εκδίκασης που είχε ένταση μεταξύ των νομικών…

Ο δικηγόρος της Σπάρτης, Αλέξης Ανδριόπουλος απευθυνόμενος στην έδρα είπε για τις δύο περιπτώσεις: «Έχω έρθει εδώ μόνο για το αίτημα της αναβολής. Ο πρόεδρος, Δημήτρης Νικόλαρος έχει έρθει σε διακανονισμό με τον Σιώπη και το μεσημέρι που μιλήσαμε μου μετέφερε πως έχει συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή για την αναβολή. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω για την υπόθεση. Μία σύντομη θέλουμε να τακτοποιήσουμε το θέμα, όπως και αυτό με τον Αναστασόπουλο».

Το αίτημα αναβολής προκάλεσε την αντίδραση του δικηγόρου της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ, Εμμανουήλ Αλαφραγκή και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος…

Αλαφραγκής: «Κύριε πρόεδρε, δεν θυμάστε; Ο κύριος Νικόλαρος είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ που ζήτησε δύο φορές ενώπιόν σας αναβολή και πλέον ντρέπεται να ζητήσει ξανά και δεν έρχεται».

Ανδριόπουλος: «Μία τελευταία αναβολή θέλουμε».

Αλαφραγκής: «Ο ποδοσφαιριστής δεν ξέρει τίποτα. Ο κύριος Νικόλαρος λέει ψέματα για τα λεφτά, λέει ψέματα για τη συμφωνία αναβολής».

Ανδριόπουλος: «Δεν έχει πει ψέματα»

Αλαφραγκής: «Την πρώτη φορά είπε θα τους πληρώσει 10 Ιουλίου και μετά ως 10 Αυγούστου και ακόμα δεν έχουν εξοφληθεί».

Ανδριόπουλος: «Μία εβδομάδα θέλουμε αναβολή ή ως τις 11 Σεπτεμβρίου. Θα το λύσουμε. Με τον Σιώπη έχει γίνει διακανονισμός από όσο γνωρίζω. Η τελευταία δόση ήταν για τις 11 Σεπτεμβρίου. Η Σπάρτη είναι ενεργή, προσπαθεί να λύσει τα θέματά της. Προσωπικά δεν γνωρίζω την υπόθεση. Βρέθηκα εδώ μόνο για την αναβολή».

Αλαφραγκής: «Τον διακανονισμό, όμως δεν τον τήρησε. Κύριε πρόεδρε, ο Σιώπης θα χάσει όλο το εξάμηνο έτσι. Μιλάμε για προσφυγή που έχει κατατεθεί από τις 12 Μαΐου».

Το αίτημα της Σπάρτης απορρίφθηκε και για τους δύο ποδοσφαιριστές. Στον Σιώπη, όπως ανέφερε μάρτυρας, οφείλονται 5.500 ευρώ.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 29 Αύγουστος 2017 10:36

1 comment

  • Ηλιαδης Νικος
    Ηλιαδης Νικος Τρίτη, 29 Αύγουστος 2017 10:50 Comment Link

    Χα χα...αυτα να τα βλεπυν οι μπεληδες κ οι γουορντεν που εφυγαν απ την καλλιθεα για νσ πανε στην σουπερ ομαδα

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep