Το χρέος της η Καλλιθέα

Η Καλλιθέα ψάχνει απέναντι στην Καλλονή την πρώτη νίκη στον δεύτερο γύρο και πρώτη εντός μετά από τρεις μήνες.

Συγκομιδή πέντε βαθμών, εκ των οποίων οι τρεις στα χαρτιά, έχει η Καλλιθέα στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Η θηλιά του πιθανού υποβιβασμού έχει σφίξει, όμως οι «κυανόλευκοι» καλούνται να κάνουν το χρέος τους και την Κυριακή (21/05, 17:00) να επικρατήσουν της ουραγού Καλλονής με την ελπίδα να μειωθεί η διαφορά από τις θέσεις σωτηρίας. Η αθηναϊκή ομάδα έχει να πανηγυρίσει τρίποντο στο «Ελ Πάσο» τρεις μήνες, οπότε για να διατηρήσει, έστω μαθηματικές ελπίδες παραμονής θα πρέπει να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Η διοίκηση των «κυανόλευκων», όπως σας ενημέρωσε το FL News, πλήρωσε τους Μιχαλόπουλο, Μασένα και έτσι αποφεύχθηκε η αφαίρεση έξι πόντων. Θα πρέπει, βέβαια, να γίνει το ίδιο και την προσεχή εβδομάδα με την περίπτωση Πίκολο για να επιστραφεί το τρίποντο που έχει αφαιρεθεί.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, ο υπηρεσιακός Σωτήρης Τζουμερκιώτης δεν υπολογίζει σε τέσσερις ποδοσφαιριστές του. Οι Τσίπρας, Τσώνης, Σμυρλής είναι τιμωρημένοι και ο Ταμπάκης τραυματίας. Η αποστολή αναμένεται να ανακοινωθεί λίγο πριν τη σέντρα.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 20 Μάιος 2017 14:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep