«Και μεγαλύτερο σκορ»

Ο Θανάσης Μιχελής υποστήριξε ότι θα μπορούσε να είναι και ακόμη μεγαλύτερο το σκορ για την Καλλιθέα.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας του Ελ Πάσο στάθηκε στις ευκαιρίες που έχασε  η ομάδα του, ενώ τόνισε ότι η Καλλιθέα θα δείξει καλύτερο πρόσωπο στα τελευταία τρία παιχνίδια. Το FL News βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και σας παραθέτει τα όσα δήλωσε ο Θανάσης Μιχελής μετά τη νίκη (4-1() επί της Καλλονής:

«Γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι ήταν ένα παιχνίδι που δεν υπήρχαν περιθώρια για απώλεια βαθμών. Είχαμε συγκεντρωθεί πολύ σε αυτό οι παίκτες και πιστεύαμε πολύ στο ότι θα πάρουμε αυτούς τους βαθμούς, που ήταν απαραίτητοι για την προσπάθεια που κάνουμε για να μείνουμε στην κατηγορία. Θεωρώ ότι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, είχαμε την υπεροχή, την κυκλοφορία της δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, χάσαμε πάρα πολλές από αυτές και θα μπορούσε να διευρυνθεί ακόμη περισσότερο το σκορ.

Ακολουθούν ακόμη τρία παιχνίδια, θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και πιστεύω πολύ ότι αν πάρουμε τα τρία παιχνίδια θα καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Για το αν βοηθάει στο να αλλάξει η ψυχολογία για το επερχόμενο ματς με την Ελευσίνα:

«Η αλήθεια είναι ότι σε αρκετά παιχνίδια δεν είχαμε την τύχη με το μέρος  μας, ενώ δημιουργούσαμε ευκαιρίες και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Κισσαμικό, θα μπορούσαμε εύκολα να βάλουμε ένα γκολ και θεωρώ ότι μας επηρέασε ψυχολογικά. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι σήμερα που βάλαμε γκολ θα μπορούν οι επιθετικοί μας να βρουν τα πατήματά τους, θα βρουν τον ρυθμό, την ψυχολογία, που ξέρουμε ότι είναι σημαντική, και πιστεύω ότι θα έχουμε καλύτερο πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια».

Ο γενικός αρχηγός της Καλλιθέας, Νίκος Γιαννόπουλος, είπε:

«Σαν μέλος της διοίκησης της Καλλιθέας και σαν γενικός αρχηγός, ήθελα να δηλώσω ότι μετά τη φυγή του κυρίου Σταθόπουλου, η ομάδα έμεινε χωρίς προπονητή, οπότε τεχνικά δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Πάμε να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος και ό, τι βγει».

Last modified onΚυριακή, 21 Μάιος 2017 21:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep