«Επιστροφή εκεί που πρέπει»

Ψυχραιμία και προσπάθεια χρειάζεται η Κέρκυρα για την επάνοδο στη Super League σύμφωνα με τον Άγγελο Διγκόζη

Πλέκοντας το εγκώμιο του Μάκη Κατσαβάκη ο Άγγελος Διγκόζης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη της Κέρκυρας επί του Πανσερραϊκού με 1-0. Μάλιστα ο τεχνικός των Φαιάκων επεσήμανε ότι χρειάζεται ψυχραιμία για να επιστρέψει εκεί που θα έπρεπε να είναι και της το στέρησαν.

«Καταρχήν είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω την τύχη να κάθομαι δίπλα σε ένα δάσκαλο για μένα. Είχα την τύχη να είμαι μαζί του σε δυο διαφορετικές ομάδες και πήρα πάρα πολλά μαθήματα απ' αυτόν και τον ευχαριστώ θερμά. Τα παιδιά δείξανε ότι το θέλανε πολύ περισσότερο. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα γκολ. Όπως και ο Πανσερραϊκός που είχε μια - δυο φάσεις. Αμφότερες οι ομάδες θα μπορούσαν να σκοράρουν. Η γενική εικόνα της ομάδας μας αφήνει πολύ ευχαριστημένους, η προσπάθεια των παιδιών αξίζει πολλά συγχαρητήρια για την πολλή σημαντική νίκη που κάναμε. Εύχομαι στο δάσκαλο και στον Πανσερραϊκό καλή επιτυχία στη συνέχεια κι εμείς θέλουμε ψυχραιμία και προσπάθεια ως το τέλος του πρωταθλήματος ώστε να επιστρέψει η ομάδα εκεί που θα έπρεπε να είναι και της το στέρησαν για λόγους που όλοι γνωρίζουμε» επεσήμανε χαρακτηριστικά μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου.

Από την πλευρά των παικτών της Κέρκυρας παρέστη ο Νίκος Κρητικός τονίζοντας: «Γνωρίζαμε ότι αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα. Από την πλευρά μας μπήκαμε πάρα πολύ δυνατά στο παιχνίδι και δείξαμε ότι θέλαμε τη νίκη από την αρχή. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες και μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλο γκολ. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι ώστε να επιστρέψει η ομάδα εκεί που είναι η θέση της».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep