Στο -12 με ανατροπή

Πρώτη φετινή νίκη του Ηροδότου και 4η διαδοχική για τον ΠΑΟ Ρουφ.

Το ντέρμπι ουραγών του Β' ομίλου στην Καισαριανή ανέδειξε νικητή τον Ηρόδοτο. Η κρητική ομάδα ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ Ρουφ και παρότι στο 50' βρέθηκε πίσω στο σκορ, στο 55' είχε φτάσει στο 2-1. Έτσι, κατέκτησε το πρώτο φετινό τρίποντο και παραμένει στον πάτο με -12 βαθμούς.

Η τυπικά γηπεδούχος ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, είχε δοκάρι στο 32' με τον Ζαφειράκη και στο 50' από σουτ του Τσιάβου η μπάλα κόντραρε στον Κριεζίου, πήρε ύψος και κατέληξε στο βάθος της εστίας του Κρόστα. Στο 52' ο Ηρόδοτος έβγαλε αντεπίθεση με μακρινή μπαλιά του Μασάδο και ο Μακρυδάκης με πλασέ ισοφάρισε, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ολοκληρώθηκε η ανατροπή. Ο Έλιο Τζούνιορ εκτέλεσε κόρνερ, ο Σαρρής με κεφαλιά - πάσα τροφοδότησε τον Κυριακίδη και αυτός διαμόρφωσε το 1-2.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΟ ΡΟΥΦ - ΗΡΟΔΟΤΟΣ 1-2
Σκόρερ: 50' αυτ. Κριεζίου - 52' σουτ Μακρυδάκης, 55' σουτ Κυριακίδης
Δοκάρι: 32' Ζαφειράκης

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Ισίδωρος Σταυριανός): Κουνάδης, Σμίλτος, Ντανκέ, Κατσούλης, Ζαχαρός, Καλλέργης, Βενάρδος (60' Χατζηλάμπρος), Παπουτσογιαννόπουλος, Τσιάβος (72' Τασιούλης), Ζαφειράκης (74' Πανουργιάς), Κονέ (46' Κυριαζής).

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Ηλίας Φυντάνης): Κρόστα, Κυριακίδης, Κριεζίου (65' Πλιάτσικας), Σαρρής, Μακρυδάκης, Έλιο Τζούνιορ, Γκίνη (43' λ.τρ. Φράγκος, 53' Γρηγορόπουλος), Μασάδο, Σουρνάκης, Βρεττός, Μ. Χαλκαδάκης.

Διαιτητής: Χουλιάρας (Εύβοιας)
Βοηθοί: Πριόνας (Εύβοιας), Φίλος (Βοιωτίας)

Last modified onΠαρασκευή, 02 Δεκέμβριος 2022 21:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep