Κορυφή από την άσπρη βούλα

Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε 1-0 τα Χανιά στη Νέα Σμύρνη και διεύρυνε το αήττητο σερί του.

Στην 1η θέση του Β' ομίλου σκαρφάλωσε ο Απόλλων Σμύρνης. Η Ελαφρά Ταξιαρχία έπαιξε για πρώτη φορά φέτος ως τυπικά γηπεδούχος στο γήπεδο Πανιωνίου και κατάφερε να βγει νικήτρια (1-0) από το ματς με τα Χανιά. Οι Κυανόλευκοι διεύρυναν το φετινό τους αήττητο, κράτησαν ξανά το μηδέν παθητικό και δεν επέτρεψαν στην κρητική ομάδα να σκοράρει για πρώτη φορά φέτος.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, αλλά ο Απόλλων πήρε το προβάδισμα στο 23' με την εκτέλεση πέναλτι του Φατιόν. Δύο λεπτά νωρίτερα ο Ρότσα είχε ανατρέψει εντός περιοχής τον Χαλίμι. Ο Κατσιμήτρος έπεσε, απέκρουσε, έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι, όμως ακολούθως η μπάλα πέρασε τη γραμμή.

Τα Χανιά προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσα και στο 56' διαμαρτυρήθηκαν, γιατί ο διαιτητής Κουκούλας δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Τσελεπίδη για φάουλ στον Μάναλη. Τη μεγάλη φάση, πάντως, δεν τη δημιούργησαν για να πάρουν έστω τον βαθμό. Στο 87' ο Λούσινγκερ έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ, στη σημαντικότερη ευκαιρία των τυπικά γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΧΑΝΙΑ 1-0
Σκόρερ: 23' πέν. Φατιόν

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Τάτσης): Κότσαρης, Λούι, Οντόνε, Τσελεπίδης, Ντομίνγκες, Πατάπης (70' Κοροβέσης), Φατιόν, Ερέρα (57' Λούσινγκερ), Χαλίμι (57' Παπαγεωργίου), Σίγκνεβιτς (83' Τσαμούρης), Μωραΐτης (70' Εσπάνια).

ΧΑΝΙΑ (Σταύρος Λαμπράκης - Νίκος Μαναρώλης): Κατσιμήτρος, Ρότσα (88' Χιντζίδης), Γιαμπερέ, Μπάτζιος (41' λ.τρ. Γκανσιέρ), Καμαρά, Ναζίμ (77' Καπνίδης), Ελευθεριάδης (46' Πολίτης), Μπουτσάκης, Ιμεραλιλάι, Κόλα (46' Μπανγκουρά), Μάναλης.

Διαιτητής: Κουκούλας (Λέσβου)
Βοηθοί: Ψύλλος (Λέσβου), Χλεμπογιάννης (Φωκίδας)

Last modified onΣάββατο, 03 Δεκέμβριος 2022 15:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep