Θρίαμβος Μακεδονικού

Ακίνδυνος ο ΠΟΤ Ηρακλής στο γήπεδο Μακεδονικού, έχασε 2-0, αποδοκιμάστηκε και προβλημάτισε εκ νέου με την απόδοσή του.

Οι οπαδοί του ΠΟΤ Ηρακλή έδωσαν δυναμικό «παρών» στο γήπεδο του Μακεδονικού και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για το νέο ξεκίνημα των Κυανόλευκων. Η ομάδα τους, ωστόσο, πρόσθεσε μία ακόμα προβληματική εμφάνιση στο ενεργητικό της και οι γηπεδούχοι θριάμβευσαν, όπως έκαναν και στα 2 προηγούμενα εντός έδρας ματς, με 2-0.

Οι Πράσινοι πήραν το προβάδισμα στο 7' με σουτ του Σιμόνι έπειτα από κόρνερ του Τσουκάνη, ενώ στο 51' ο Σάντσεθ με σουτ διαμόρφωσε το αποτέλεσμα και έσπρωξε τον Μακεδονικό στην 1η θέση μαζί με τον ΠΑΟΚ Β. Αντίθετα, η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη ήταν ακίνδυνη και γνώρισε τη 2η διαδοχική της ήττα.

Ο Γηραιός βρίσκεται στο -6 από την κορυφή και δείχνει ότι με το υπάρχον ρόστερ δεν μπορεί να διεκδικήσει την πρωτιά. Αναμενόμενες οι αποδοκιμασίες των οπαδών του ΠΟΤ Ηρακλή με το σφύριγμα της λήξης και εξαιρετικά πιθανές οι εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα έπειτα από το αποτέλεσμα του Σαββάτου (03/12).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ 2-0
Σκόρερ: 7' σουτ Σιμόνι, 51' σουτ Σάντσεθ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Γιώργος Αμανατίδης): Γουναρίδης, Μπρατσιάνι, Λισγάρας, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Σάντσεθ (68' Ζαννάκης), Τσιλιγγίρης (68' Μιλισάβλιεβιτς), Γαρύφαλλος (90' Χασάνογλου), Σιμόνι (77' Σαραντίδης).

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Βελλίδης, Πανάγου, Βιτλής, Κωστούλας, Χρουσιέλ, Σίλβα (68' Κραγιόπουλος), Πατράλης, Άλεξιτς (63' Μανουσάκης), Μελούνοβιτς, Τομάς (52' Τότσκα), Γιουμπιτάνα.

Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας)
Βοηθοί: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Κουβαλάκης (Δράμας)

Last modified onΣάββατο, 03 Δεκέμβριος 2022 17:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep