Η αναρρίχηση βρήκε δοκάρι

Αιγάλεω και Ολυμπιακός Β έμειναν στο 0-0 και χαμηλά στη βαθμολογία.

Την ευκαιρία αναρρίχησης έχασαν το απόγευμα του Σαββάτου (03/12) το Αιγάλεω και ο Ολυμπιακός Β. Οι γηπεδούχοι ήθελαν να δώσουν αξία στην επικράτηση επί του Ηροδότου και οι Πειραιώτες να φτάσουν στην πρώτη τους φετινή επιτυχία, όμως έμειναν στο 0-0 και χαμηλά στον πίνακα. Οι δύο ομάδες, πάντως, είχαν από ένα δοκάρι.

Στο 25' ο Μαρίνος με εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε στο 58' το σουτ του Δημούτσου εκτός περιοχής. Το Σίτι στο 7' έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κολλά και διαμαρτυρήθηκε στο 21' για πέναλτι σε ανατροπή του Μπαστιάνου από τον Χρυσόπουλο. Ο διαιτητής, ωστόσο, έδειξε φάουλ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β 0-0
Δοκάρι: 58' Δημούτσος - 25' Μαρίνος

ΑΙΓΑΛΕΩ (Θωμάς Γράφας): Σικαλιάς, Μπούσης, Χοτζάλι, Φουρλάνος, Παπανικόλας, Σταματάκης (68' Τσίτσαρης), Πολυχρόνης (80' Σκεντεράι), Δημούτσος (85' Βλάχος), Κολλάς, Τσιλιγκίρης, Μπαστιάνος (68' Βλαχομήτρος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β (Γιάννη Οκκάς): Παπαδούδης, Συρμής (55' Βλαχομήτρος), Αποστολόπουλος, Νίκολιτς, Μαυρουδής, Μαρίνος, Βοΐλης (76' Σταυρόπουλος), Κωστή, Χρυσόπουλος, Κινκουέ, Καράκουτης (55' Μπα).

Διαιτητής: Κόκκορης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Κύριος, Τσούκας (Αρκαδίας)

Last modified onΣάββατο, 03 Δεκέμβριος 2022 17:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep