Κορυφή με καρέ η Κηφισιά

Η ομάδα των Βορείων έκανε το 4 στα 4 με καρέ τερμάτων (4-0) απέναντι στην Προοδευτική στο «Π. Σαλπέας».

Η μοναδική ομάδα που δεν έχει την παραμικρή απώλεια στη Super League 2 είναι η Κηφισιά. Οι Κυανόλευκοι πέρασαν με 4-0 από το «Π. Σαλπέας» το οποίο χρησιμοποιεί η τυπικά γηπεδούχος Προοδευτική και βρίσκονται μόνοι πρώτοι στον Β' όμιλο. Μάλιστα, έχουν απολογισμό τερμάτων 10-0, διατηρώντας το μηδέν παθητικό ως τώρα.

Η Κηφισιά προηγήθηκε σε κομβικό σημείο (45'). Ο Τετέι βγήκε τετ α τετ με τον Αστρά, πάσαρε στον Κουιρουκίδη και αυτός με προβολή άνοιξε το σκορ. Το 0-2 στο 51' προκάλεσε πολλά παράπονα των γηπεδούχων. Ο Να'α έκανε γύρισμα, οι Βυσσινί φώναξαν ότι η μπάλα είχε βγει άουτ, όμως η βοηθός Δέτση δεν υπέδειξε κάτι και στην εξέλιξη της φάσης ακολούθησε χέρι αμυνομένου. Ο Τετέι με πέναλτι σημείωσε το πρώτο προσωπικό του τέρμα.

Η Προοδευτική πολλές δύσκολες στιγμές δεν δημιούργησε στην εστία του Αναγνωστόπουλου και στο 76' ο Κουιρουκίδης σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με πλασέ. Το 0-4 διαμόρφωσε στο 90' ο Μαζουλουξής με κοντινό πλασέ από εκτέλεση κόρνερ του Πρίτσα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΚΗΦΙΣΙΑ 0-4
Σκόρερ: 45', 76' σουτ Κουιρουκίδης, 51' πέν. Τετέι, 89' σουτ Μαζουλουξής

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Γιάννης Μάγγος): Αστράς, Καρρίκι, Σινγκ (64′ Γιαννιτσάνης), Ποτουρίδης, Παντελίδης (74′ Αλεξίου), Μεγαρίτης (46' Γιόβιτς), Πίσσας, Παυλίδης, Νταβιώτης (13′ λ.τρ. Τσακίρης), Αγγελόπουλος (64′ Πάβλας), Ευθυμίου.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Σωτηράκος (74' Μαζουλουξής), Βαφέας, Μπαρμπόσα Να'α, Πέιος (55' Γκίνη), Νοικοκυράκης, Παπασάββας, Ταλάλ (74' Παυλάκης), Κουιρουκίδης (84' Καλλέργης), Τετέι (84' Πρίτσας).

Διαιτητής: Ρούτσης (Κορινθίας)
Βοηθοί: Πάγκαλος (Λασιθίου), Δέτση (Δωδ/νήσου)

Last modified onΚυριακή, 04 Δεκέμβριος 2022 19:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep