Με ανατροπή στη... Γ' Εθνική

Ο ΠΑΟΚ Β επικράτησε 2-1 στην Αριδαία του Αιολικού, εξασφάλισε την παραμονή του και έστειλε πιο κοντά στις ερασιτεχνικές κατηγορίες τους τυπικά γηπεδούχους.

Τις όποιες μαθηματικές ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία ήθελε να διατηρήσει ο Αιολικός στο ματς με τον ΠΑΟΚ Β τη Δευτέρα (29/04). Κατάφερε να προηγηθεί και να τις αναπτερώσει, όμως ο Δικέφαλος του Βορρά μέσα σε 5 λεπτά ανέτρεψε τα δεδομένα, επικράτησε 2-1 και πανηγύρισε τη μαθηματική εξασφάλιση της σωτηρίας. Αντίθετα, η ομάδα του Θωμά Γράφα με 3 ματς να απομένουν, απέχει 6 πόντους από τη ζώνη παραμονής και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή στη Γ' Εθνική.

Το ματς ξεκίνησε με καθυστέρηση, αφού εκτός των άλλων προβλημάτων που υπάρχουν στο γήπεδο της Αριδαίας, υπήρχε ζήτημα και με τα δίχτυα. Χρειάστηκε, μάλιστα, να διακοπεί η αναμέτρηση και στο 11' για να επιδιορθωθούν οι... τρύπες στην εστία του Ντόκιτς.

Ο ΠΑΟΚ Β είχε την πρωτοβουλία, «χτύπησε» κυρίως από δεξιά και στο 14' έχασε ευκαιρία με την κεφαλιά του Μπράντονιτς στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Αιολικός ισορρόπησε και εν τελει πήρε το προβάδισμα με εξαιρετική αντεπίθεση. Ο Γιοκέ πάσαρε στον Ζάκαριτς και αυτός με πλασέ νίκησε τον Μοναστηρλή. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μανωλιούδης με κοντινή προβολή δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο 46' για τον Δικέφαλο του Βορρά. Ωστόσο, ο νεοεισελθών Γκούμας δεν πρόλαβε από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Αντίθετα, στο 74' οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την ασταθή απόκρουση του Ντόκιτς στο σουτ του Κανίς και ο Σαποβάλοφ στην επαναφορά ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 77' ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα για ανατροπή του Κανίς από τον Αλιατίδη και την απόφασή του δέχτηκαν αδιαμαρτύρητα οι τυπικά γηπεδούχοι. Ο παθών ανέλαβε την εκτέλεση και ολοκλήρωσε την ανατροπή για τον ΠΑΟΚ Β (1-2)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΙΟΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ Β 1-2
Σκόρερ: 34' σουτ Ζάκαριτς - 74' Σαποβάλοφ, 79' πέν. Κανίς
Δοκάρι: 14' Μπράντονιτς

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Θωμάς Γράφας): Ντόκιτς, Καρανίκας, Ουνγιαλίδης, Ιγκνιάτοβιτς, Αλιατίδης, Τριανταφυλλάκος (64' Σρνιτς), Μπαλογιάννης (78' Χαμίντοβιτς), Μπενίτεζ (83' Κριμιτζάς), Ζάκαριτς, Γιοκέ, Νούλας.

ΠΑΟΚ Β (Αλέξης Αλεξιάδης): Μοναστηρλής, Μανωλιούδης (64' Δεληγιάννης), Τασιούρας, Κωττάς, Παντεκίδης (64' Παναγιώτου), Γιαξής, Γρόσδης, Σπυράκος (64' Σαποβάλοφ), Τσοπούρογλου, Μπράντονιτς (46 Γκούμας), Κανίς (85' Σμυρλής).

Διαιτητής: Τομαράς (Θράκης)
Βοηθοί: Κουβαλάκης, Κοτανίδου (Δράμας)

Last modified onΔευτέρα, 29 Απρίλιος 2024 17:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep