Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νικητής στη «ρουλέτα» ο Εργοτέλης

1 1

Η ομάδα του Ηρακλείου νίκησε (2-1) στο Παγκρήτιο την Καλλιθέα και πλησίασε τον Απόλλωνα στην κορυφή.

Το... βιολί του συνέχισε στη Football League ο Εργοτέλης. Οι Κρητικοί με τέρματα των Μπουχαλάκη (20') και Ζαχόρα (29') επιβλήθηκαν της Καλλιθέας, η οποία μείωσε σε 2-1 στο 61' χάρη σε χτύπημα πέναλτι του Ντακόλ. Οι δύο ομάδες έπαιξαν καλό και ανοικτό ποδόσφαιρο, δεν κλείστηκαν και οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη. Τόσο οι «κιτρινόμαυροι» όσο και οι «κυανόλευκοι» θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει κι άλλα τέρματα, ωστόσο στην τελική προσπάθεια αποτύγχαναν. Όσο περνούσε η ώρα, τόσο ο Νίκος Παντέλης έκανε πιο επιθετικό το σχήμα της Καλλιθέας, αλλά η ισοφάριση δεν ήρθε ποτέ. Γενικότερα η επικράτηση του Εργοτέλη ήταν δίκαιη, οι παίκτες της Καλλιθέας έπαιξαν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα.

 

Εργοτέλης: Αθανασίου, Τζανακάκης, Πίτσος (46' Γεωργίου), Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Γκαντιάγκα, Μπουχαλάκης (80' Χρυσοφάκης), Ρομάνο, Χαντί, Ζαχόρα, Λαμπίν (46' Ουέλινγκτον).

 

Καλλιθέα: Κατσούλης, Πίκολο (84' Ματσούκας), Αρβανίτης, Μουσταφίδης, Χριστοφιλέας, Ρουσάκης, Καλτσάς, Σταύρου (64' Ντα Σίλβα), Ατματσίδης (70' Κατσικογιάννης), Ντακόλ, Μαρουκάκης.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κιοτζένης (Καβάλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Δηλγεράκης, Βάντσης (Δράμας)

 

Πατήστε ΕΔΩ και θυμηθείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του αγώνα.

Last modified onΔευτέρα, 03 Δεκέμβριος 2012 18:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep