Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επαγγελματική... Νίκη

Η Νίκη Βόλου έκανε το χρέος της στην Επανομή (2-1), ανατρέποντας το σε βάρος της σκορ και πλησίασε την τρίαδα (2-1).

Οι Θεσσαλοί γνώριζαν ότι αν θέλουν να μιλούν για πρωταγωνιστική πορεία θα πρέπει να φεύγουν με νίκες από έδρες ουραγών όπως η Αναγέννηση Επανομής. Ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 37' με τον μόνιμο σκόρερ Ογκουνσότο. Η Νίκη προειδοποίησε στο 42' με τον Πουρτουλίδη να έχει σουτ στο δοκάρι και στο 48' ήρθε η ισοφάριση με αυτογκόλ του Μωυσίδη.

Το 1-1 είχε ως αποτέλεσμα το παιχνίδι να ανοίξει με εκατέρωθεν ευκαιρίες και ήταν βέβαιο ότι όποιος έβρισκε πρώτος δίχτυα θα έπαιρνε και τη νίκη. Τελικά, στο 70' ο Κυριάκος έστρωσε στον Φλίγκο και αυτος με σουτ από το ύψος του πέναλτι διαμόρφωσε το 2-1. Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν, έχασαν πολλές ευκαιρίες μέχρι το φινάλε, αλλά ο Βούρας φρόντισε με επεμβάσεις να χαρίσει το πολύτιμο τρίποντο στους φιλοξενούμενους, που τους έφερε στην 4η θέση και «βύθισε» ακόμα περισσότερο την Επανομή.

Αναγέννηση Επανομής (Σπύρος Μπαξεβάνος): Tοπαλίδης, Τσερκέζος, Κουκουλέκης, Τέλλος, Παπατζίκος, Μωϋσίδης, Δραγανίδης (79' Σικαλόπουλος), Κουλίδης (46' Τζανδάρης), Ναστόσσκι (72' Ταχμαζίδης), Ογκουνσότο, Κυζιρίδης.

Νίκη Βόλου (Στέλιος Μανωλάς): Βούρας, Ψιάνος, Μήτσης, Καρατζάς, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης, Σκούφαλης (74' Ουέλινγκτον), Κυριάκος, Τάντιτς (77' Σαμαράς), Φλίγκος.

Θυμηθείτε τη LIVE εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΔευτέρα, 03 Δεκέμβριος 2012 17:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep