Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αυτός, ναι, είναι Παναιτωλικός!

Σίφουνας (3-0) πέρασε από τα Γιαννιτσά ο Παναιτωλικός και πλησίασε την τριάδα!

Αν κάτι χαρακτηρίζει τον φετινό Παναιτωλικό, αυτή είναι η γραμμή κρούσης του. Τα «καναρίνια», λοιπόν, από την Τετάρτη (27/03) διαθέτουν την καλύτερη επίθεση της Football League, καθώς έκαναν... περίπατο στα Γιαννιτσά, πανηγύρισαν το δεύτερο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα και έχασαν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν την πιο ευρεία νίκη τους, καθώς βρήκαν μπροστά τους τον εκπληκτικό Καραογλανίδη, που δεν επέτρεψε να πάρει το σκορ μεγαλύτερες διαστάσεις.

Στο 10' και το 44' ο Μπελόν «κλείδωσε» το τρίποντο από το πρώτο ημίχρονο, ενώ στο 73' ο Μπόγιοβιτς, ο οποίος προηγουμένως έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη διαμόρφωσε το 3-0 και βοήθησε στην αναρρίχηση του Παναιτωλικού. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Πέλλας ήταν για μία ακόμα φορά... θεατής του ματς και παραμένει χωρίς νίκη στο γήπεδό της από τις 2 Δεκεμβρίου!

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Σάββας Κωφίδης): Καραογλανίδης, Χατζόγλου, Βλαχόπουλος, Σπαθάρας (46' Κυριακίδης) Γκαρακλίδης, Αντρεΐνι (73' Τσίλογλου), Καρλόπουλος, Σιδηρόπουλος, Άρτσε, Καπνίδης(60' Καρπαθάκης), Καρακάσογλου.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Αραμπατζής, Ιωάννου, Κούσας, Μελισσάς, Τζούνιορ (78' Μουμίν), Μπακάκης, Φαβάλι, Μπελόν (75' Ιορδανίδης), Μπόγιοβιτς, Σίσιτς (58' Καμαρά).

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΤετάρτη, 27 Μάρτιος 2013 16:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep